TurkNet tarafından müşterilere gönderilen mesaj ile internet fiyatlarının artacağı ortaya çıktı. 1 Ağustos sonrasında fiyatlarda yüzde 21 oranında zam uygulanacak.

Türkiye’deki yatırımları ile yüksek hızda internette en çok tercih edilen şirketlerden birisi olan TurkNet, yeni zam kararını resmi olarak duyurdu. Şu anda 139,90 TL’den internet hizmeti alabilen kullanıcılar, yeni dönemde yüzde 21 oranında zamlı tarifelerden yararlanabilecek.

TurkNet internet fiyatları 169,90 TL oluyor

Yeni ve mevcut kullanıcıların tarife yenilemelerinde geçerli olacak zamlı fiyatlar, 169,90 TL olarak açıklandı. Bir önceki ayki açıklamalarda internet fiyatlarında artışa gidilmeyeceği belirtilmiş, bu karar ile şirket sektörde dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak bir aylık aranın ardından yeni zamlı tarifeler duyuruldu.

1 Ağustos 2022 tarihi itibariyle geçerli olacak zamlı tarifelerde kullanıcılar 169,90 TL karşılığında hizmet alabilecek. GigaFiber olarak adlandırılan altyapısı ile hizmet veren ve dikkat çeken TurkNet, zamlarda bu altyapıyı kullananları muaf tuttu. Şirket, zamlarla ilgili açıklamasında port fiyatlarını gerekçe gösterdi ve port ücretlerine yapılan % 67 zam sonrasında, internet fiyatlarında da artışa gidildi.

turknet internet fiyatlari artti
21.07.2022 tarihi itibariyle TurkNet internet fiyatları

Resmi olarak açıklandı

Şirket tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada “Mart ayında port ücretlerine yapılan ve 1 Haziran itibarı ile geçerli olan %67 oranındaki fiyat artışı sebebiyle kendi TurkNet GigaFiber altyapımız dışındaki hizmetlerde fiyatlarımızı güncellemek zorundayız. 1 Ağustos itibarı ile hizmetinizin yeni fiyatı 169,90 TL olacak. Biz TurkNet’lilerin özgür internete her zaman en rahat şekilde sahip olması için seçenekler arıyor, her koşulda size destek olacak çözümleri düşünüyoruz.” denildi.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir