Kripto para sektöründe öne çıkan yatırımcılar Türkiye’de meydana gelen deprem felaketi sonrasında destek mesajları gönderdiler.

turkiyede meydana gelen depremlere kripto para sektorunden de destek gecikmedi

Deprem için kripto para sektöründen de destekler gelmeye devam ediyor

Ülkemizde dün yaşanan bu deprem faciası için pek çok ülkeden destek mesajları, yardım talepleri gelmeye devam ediyor. Aynı zamanda kripto para sektöründen de yardım gecikmedi.

Kahramanmaraş’ta 7.7 şiddetinde meydana gelen deprem aynı anda iç anadolu bölgesi dahil pek çok ilde de hissedildi. Merkezi Kahramanmaraş olan deprem, Hatay, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye, Adıyaman, Malatya, Kilis illerinde de yıkıcı etki yarattı.

Türkiye’nin şu ana kadarki yaşanan en büyük felaketi olarak adlandırılan depremin yıkıcı etkileri devam ederken dünya genelinden pek çok sektörden ve önde gelen isimlerden destek yağıyor. Kripto para sektöründen de ülkemizde yaşanan deprem felaketi için desteğe hazır olduklarını belirten mesajlar gelmekte.

Kripto para borsası Biance’nin CEO’su resmi Twitter hesabından Türkiyede meydana gelen deprem felaketi için destek mesajları yayınladı.

Bununla beraber, Tesla, Twitter ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk da Türkiye’ye destek için hazır olduğunu ve Starklink gönderimi yapabileceğini paylaştı.

Aynı zamanda kripto para borsası Bitfinex’ten de destek mesajı gecikmedi. Borsa, Türkiye için deprem yardım paketi hazırlamayı planladıklarını paylaştı.

Diğer bir kripto para borsası Gate_io Türkiye’deki deprem bölgelerine yardım paketleri göndermeye hazırlandıklarını paylaştı.

Diğer bir destek de Nayib Bukele resmi Twitter hesabı üzerinden Türkçe olarak yayınlanan açıklama ile. Açıklama şu şekildedir:

‘’El Salvador, Türkiye’nin güneyinde meydana gelen şiddetli depremin ardından Türk halkının güvenliği ve esenliği için dua etmektedir. Hükümetim, bu elim hadisenin üstesinden gelinmesi için Cumhurbaşkanı Hükümetine gerekli her türlü yardımı sağlamaya hazırdır’’

Türkiye’ye destek verenler arasında Bitget de yer alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir