Türk Telekom, geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirdiği zam yapmıştı. Operatör yakın zamanda 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren tarife fiyatlarında ücret artırmaya gidileceği kararını açıkladı. Bu fiyat artışı, özellikle sabit internet hizmeti alan kullanıcıları etkileyecek.

Türk telekom tarifelerine zam geldi
Türk telekom tarifelerine zam geldi

Yeni Zamlar Üzerine Şirketten Gelen Açıklama

Türk Telekom, kullanıcılarına geçtiğimiz Temmuz Ayında yine zam yapmıştı. 1 Ekim’de geçerli olacak ücretler içinse şirketten gelen açıklama şöyle:


1 Ekim 2023 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılarak hizmet verilmeye devam edilecektir.

Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden etkilenenler ise sadece taahhütsüz durumda olan müşteriler etkilenecek olup, taahhütlü müşteriler taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenme yaşamayacaktır. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına kaldıkları yerden devam edebilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir