Cep telefonunuzda, bilgisayarınızda, tabletinizde veya diğer cihazınızda Netflix’ten hızlı ve aynı anda nasıl çıkış yapacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Netflix, hemen hemen her yerde kullanabileceğiniz çok kullanışlı bir yayın hizmetidir. Konsolların, bilgisayarların, telefonların, tabletlerin ve TV’lerin hepsinin, Netflix hesabınızda oturum açmanıza ve içeriğinizin keyfini çıkarmanıza olanak tanıyan kendi uygulamaları vardır. Küçük bir miktar veya bir maraton kanadı olsun.

Ancak, kaç cihazda oturum açtığınızı unutmak kolaydır. Ayrıca her yerde Netflix’ten çıkış yapmanız gerekebilir. Bu nedenle, bu makale size tüm cihazlarınızda Netflix’ten nasıl çıkış yapacağınızı tam olarak gösterecektir.

Neden Tüm Cihazlardan Çıkış Yapmanız Gereksin?

Otel TV’nizde oturum açmış ve oturumu kapatmayı unutmuş olabilirsiniz. Netflix profilinizi silip silmemenizi istemenizden sonra bile, bazı aile üyeleri hesabınızı kullanmaya devam ediyor olabilir. Eski oyun konsolunuzu devrederseniz, teslim etmeden önce uygulamadan çıkış yapmayı unutmuş olabilirsiniz.

Satın alduğunuz plana bağlı olarak, aynı anda sadece bir ya da iki ekran akışına erişiminiz olabilir. Bu, başka biri izliyorsa, izleyemeyeceğiniz anlamına gelir. Bu nedenle önce tüm cihazlarda hesabınızdan çıkış yaparak, hesabınızı hangi cihazda aktif kullanıyorsanız ordan kontrol edebilirsiniz. Hatta basit güvenlik amaçları için bile olabilir. Ayrıca tüm cihazlarda oturumu kapatmanız hesabınızı kullanan kullanıcılar hakkında da şüphe duymamanızı sağlar.

Netflix’teki Tüm Cihazlardan Nasıl Çıkış Yapılır?

Bir tarayıcı aracılığıyla hesabınızın açık olduğu tüm cihazlardan çıkış yapmak diğer yöntemlere göre daha basit bir işlemdir. Lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

-Netflix.com’a gidin.

-Hesabınıza giriş yapın.

-Ayarlar altında Tüm cihazlardan çıkış yap’ı seçin.

-Bir sonraki ekranda, Çıkış Yap’a tıklayarak onaylayın.

Bu, tüm cihazlarda oturumunuzu kapatacaktır. Etkinleştirme 8 saate kadar sürebilir, ancak bundan sonra tüm içerikten çıkış yapacaksınız.

Android’de Netflix’teki Tüm Cihazlardan Nasıl Çıkış Yapılır?

Bir Android cihazda Netflix uygulaması varsa, bir tarayıcı kullanarak cihazlarınızdan çıkış yapmanız bile gerekmez. Yapman gerekenler işte burada:

-Uygulamayı açın.

-Bir profil seçin.

-Diğer’i (üç yatay çizgi) tıklayın.

-Hesap’ı seçin.

-Ayarlar > Tüm cihazlardan çıkış yap seçeneğine ilerleyin.

-Bir sonraki ekranda Oturumu Kapat’ı tıklayarak onaylayın.

-Tarayıcı kullanırken olduğu gibi, bu sekiz saat kadar sürebilir, bu nedenle hemen gerçekleşmeyebilir.

iOS’ta Netflix’teki Tüm Cihazlardan Nasıl Çıkış Yapılır?

Ne yazık ki, Netflix iPhone ve iPad uygulaması tüm cihazlarda oturumu kapatmayı desteklemiyor. Bunu iOS’ta yapmak için yukarıdaki tarayıcı işlemini izlemeniz gerekir. iPhone veya iPad’inizde Safari’yi (veya tercih ettiğiniz internet tarayıcısını) başlatın ve talimatları izleyin.

Netfilix’le ilgili kullanım klavuzlarını yayımlamaya devam edeceğiz. Daha fazla klavuz için bizi takipte kalın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir