Ülkemizde aktif olarak hizmet veren ticaret şirketi Trendyol için yakın kaynaklardan ortaya çıkan bilgilere göre elektronik ticaret devinin şuan için bir yemek sipariş uygualması üzerinde çalıştığı ifade ediliyor. Kaynak iddialarına göre bu yeni uygulama 2-3 hafta içerisinde yayın hayatına başlamış olacak. Ülkemizde popüler olarak hizmet veren Trendyol, son dönemde değerini artıracak yenilikler ve geliştirmeler yapmaya devam ediyor. Şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Trendyol, GetirYemek ve Yemeksepeti gibi devlerin yer aldığı yemek sipariş pazarında aktif bir rol almak istiyor.

Aktarılan bilgiye göre Trendyol, şuanda üzerinde çalışmış olduğu yemek sipariş uygulamasını güncel olarak sadece şirket bünyesindeki sınırlı kullanıcısı ile test olarak kullanıyor. Henüz kapalı beta aşamasında olduğu söylenen uygulamanın 2-3 hafta içinde tüm kullanıcılar için yayınlanacağı iddia ediliyor.

Trendyol yemek sipariş sektörüne giriş yapabilir

1 1603696301

Kaynağa göre bu yılın içinde birçok yazılım geliştiricisi Trendyol hanesine katılmış durumda. Bu noktada e-ticaret devinin farklı projeler üzerinde çalıştığına dair bir kanıt oluyor. Trendyol’un 2020 yılında geliştirmiş olduğu yeni projelerin şuana kadar görülen en net olanı şirketin Avrupa sitesi olmuştu. Yaklaşık 3 hafta gibi önce 27 Avrupa ülkesinde giyim ve moda ürünlerine yer veren internet sitesini kullanıma sunmuştu. Trendyol’un Avrupa’da kullanıma açtığı internet sitesinde ise Türkiye merkezli hazır giyim şirketlerinin ürünleri yer alıyordu. Şirket, açılışa özel 20 euro değerinde indirim kuponu da yayınlamıştı.

Trendyolun söz konusu yemek sipariş uygulamasının adının ne olacağı ve ilk etapta Türkiye’nin hangi şehirlerinde hizmet vereceği gibi sorular henüz bilinmiyor. Ancak önümüzdeki günlerde şirket tarafından bu yeni uygulamasına yönelik resmi açıklamaların yapılması bekleniyor. Bakalım yemeksepeti gibi bir dev karşısında nasıl bir performans sunacak göreceğiz.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir