Yapım şirketlerinin odağına son yıllarda popüler oyunlar giriyor. Oyun metin yazarlarının yarattığı gelişmiş hikayelere sahip hit oyunlar aynı zamanda film ve dizilerde bunu devam ettiriyor. En son HBO’nun Last Of Us’ı ve ondan daha önce hepimizin birçok kez duyduğu Tomb Raider, Mortal Kombat, Resident Evil, Warcraft gibi oyunların kurguları üzerine milyonlarca dolar hasılata sahip film ve/veya dizi serilerine sahipler. 

tomb raider cok yakinda dizi olarak karsimiza cikacak

İlk 1996 yılında çıkan Tomb Raider oyunu kullanıcıların beğenisine fazlasıyla kazanmış ki yıllardır yeni oyunlarla hayatımızda yer edinmeye devam ediyor. Ancak bu hiçbir zaman oyunla kısıtlı kalmadı daha önce birçok filmi olan oyun için şimdide amazon Tomb Raider dizisi için çalışmalara başladı. 

Tomb Raider dizi haline getiriliyor

Amazonun yapımı Fleabag’den şöhretli Phoebe Waller-Bridge ile bir dizi haline getirilecek. Sektörün deneyimi ile izleyicilerin oyuna benzerliği yüksek olan filmleri tercih ettiği anlaşıldı ve Tomb Raider ’in de bu seferki yapımında oyuna bağlı kalacağı rahatlıkla söylenebilir. Amazonun en büyük yapımlarından biri olacağı beklenen yapım dizi ile kalmayıp ayrıca bir tanede filminde çıkacağı söyleniyor.

İlk Tomb Raider filminde ana karakter olan Lara’yı Angelina Jolie sonrasında Alicia Vikander canlandırmıştı. Şu anda Larayı kimin canlandıracağı bilinmiyor ancak, oyuncu ve senarist olan Phoebe Waller-Bridge ile İndiana Jones gibi yapımlarda rol aldı. Bu nedenle Lara rolünü canlandırması muhtemel olan yıldızlardan.

Şu sıralarda oyun-film yapımlarında ismi sıkça geçen Amazon, bu konuda kararlı görünüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir