Popüler oyun şirketi Ubisoft’un beğenilen Tom Clancy’s The Division serisinin mobil oyunu Resurgence resmi olarak duyuruldu. Ubisoft’un sahip olduğu bu oyun serisinin ilk mobil oyunu olacak olan Resurgence duyurulurken, oyunun çıkış tarihine yönelik henüz bir bilgi verilmedi. Hem bilgisayar hem de konsol dünyası kadar mobil pazarda da adını duyurmak isteyen Ubisof, ana oyunlarının mobil versiyonlarını genelde pazara sunulmazdı. Ancak geliştirici tarafından yapılan bir duyuru ile mobil dünyaya büyük bir yapım ile adım atıyor gibi duruyor. Ubisoft’un popüler serisi olan Tom Clancy’s The Division’ın yeni mobil oyunu Resurgence resmi olarak tanıtıldı. iOS ve Android platformlara geleceği ifade edilen bu oyunun tamamen ücretsiz olacağı da açıklandı.

Tom Clancy’s The Division mobili Resurgence tanıtıldı

Söz konusu bu yeni oyun üçüncü şahıs görüş açısı ile oynanacak. Oyuncular The Division dünyasında olacak ve New York sokaklarında maceraya atılacaklar.

The Division Resurgence, Ubisoft’un açıklamalarına göre The Division hem de The Division 2 oyununun hikayesine katkıda olacak önemli olaylara sahip olacak. Oyuncuların amacı ise sokaklarda savaşarak sivilleri korumak ve bu dünyada iyi bir gelecek kurulmasına yardımda bulunmak. Oyunda farklı sınıflarda karakterleri kontrol etme ve teçhizat özelleştirme imkanı olacak. Oyunu oynadıkça daha iyi teçhizatlar kazanılmış olacak. Ayrıca farklı eşyalar ile yeni eşyalar üretilebilecek ve güçlendirilebilecek. Açık dünya türünde olan yeni The Division Resurgence, hem tek hem de co-op olarak oynanabilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir