CES 2024 fuarında sahne alan TOGG, merakla beklenen yeni sedan modelini görücüye çıkaracağı konuşuluyor. İlk olarak 2019 yılında gördüğümüz Sedan konsepti oldukça değişik gelmişti.

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobil markası Togg, yollara çıktığı geçen yıl önemli bir büyüme kaydetmeyi başardı. Bugüne kadar 15 bin adedin üzerinde satış yapan Togg, T10X bu yıl kura ile değil normal olarak satışa başlamaya hazırlanırken sedan modeli ile üzerindeki gizli örtüleri de kalkıyor.

CES 2024 fuarında sahne alan TOGG, merakla beklenen yeni sedan modelini görücüye çıkaracağı konuşuluyor.

TOGG 10s Modelini Tanıtma Aşamasında

CES fuarlarının ilgi odağı haline gelen TOGG, CES 2024 fuarında da yerini almayı planlıyor. Yerli markamızın bu fuarda sedan modelini tanıtması ilgilileri tarafından merakla bekleniyor. Togg kendi resmi X kanalından, yeni modeli 10s’in kısa bir tanıtım videosu yayınladı.

Togg, 2024 yılı için yeni sipariş tarihlerini paylaştı. Aslında TOGG Sedan modelinin ilk bilgilerini 2019 yılında paylaşmıştı. CES 2022 fuarında ise C-Sedan modelinin prototipini ilk kez sergilemişti. 2 yıl aradan sonra yeniden karşımıza çıkması planlanan Sedan modelinde ne tür revizyonların yapıldığı heyecanla bekleniyor.

Tanıtılacak yeni modelin T10S ismini alması düşünülüyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TOGG Sedan modelinin 2024 yılının sonunda tanıtılacağını, 2025 yılında da seri üretime başlanacağını açıklamıştı. Görünüyor ki açıklamanın ardından süreç biraz daha hızlı gelişiyor. Belki seri üretime de gelecek aylarda başlayabilmesi gündemini koruyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir