Yerli otomobil bayiliğimiz TOGG yeni bir boşluk açtığını duyurdu. Şirketin farklı departmanlardan farklı açık pozisyonlar için ilanlar yayımlandı.

Türkiye’de, satışa sunulan elektrikli otomobillerin güncel fiyatları

Ülkemizdeki ilk yerli otomobil TOGG için bekleyiş sürüyor. Yerli TOGG makinemizin geliştirme süreci devam ederken, yeni işe alım ilanları yayımlandı Çeşitli bölümlerdeki genel reklamlar da otomobil lansmanlarına yaklaşımlarını gösteriyor.

Mevcut planlarda en kısa sürede 2023 yılında satışa çıkması ve seri üretime geçmesi beklenen TOGG’da yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor. İlk gövdenin üretildiğini belirttiğimiz otomobile yönelik yenilikler bekleyenleri sevindirecek.

TOGG’un yeni iş ilanları yayınladığı departmanlar sadece otomotiv sektörüyle sınırlı değil. Farklı bölgelerde farklı departmanlardan çalışan arayan TOGG, ilanlarını LinkedIn’de yayınladı. Toplam 43 boş kontenjan açan TOGG’un Elektrik Sistemlerinden Araç İmalatına kadar birçok farklı branşta ilanları bulunmaktadır.

11

Trende iş ilanına nasıl başvurabilirim?

Bu duyurular, 2023 yılında mekanizmaya çıkması beklenen TOGG çıkış sürecine yaklaştığımızı düşündürse de, otomobilin fiyatı ve bulunabilirliği hakkında hala birçok soru var. Bu nedenle önümüzdeki 2023 dönemi TOGG için büyük önem taşıyor.

Reklamların çoğu TOGG fabrikasının bulunduğu Gebze’de ve büyük bir İngilizce dil şartı var. Başvuru yapmak isterseniz TOGG’un LinkedIn sayfasını ziyaret ederek başvurunuzu yapabilirsiniz.

TOGG’un ürettiği aracın ne zaman piyasaya sürüleceği tam olarak netleşmemiş olsa da iş ilanları şirketin gelecekte yeni planlarının olduğunun da bir göstergesi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir