Togg yeni yıl müjdesi ile hayranlarını sevindirdi. Togg T10X siparişleri 15 Ocak 2024 ‘te resmi olarak başlayacak.

Togg, 2024’te Togg T10X modelini kullanıcılarına sunmak için hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu sene gerçekleşmesi beklenen sipariş sürecinde, önceki senelerden farklı olarak çekiliş uygulanmayacak ve teslimatlar, sipariş sırasına, üretim planlamasına, konfigürasyon özelliklerine bağlı olarak gerçekleştirilecek.

Togg T10X siparişleri resmi olarak başlıyor

Togg T10X siparişleri yakında başlıyor

6-10 Ocak tarihleri arasında yapılan 2023 yılındaki çekilişte yedek listede olan kullanıcılara, Togg’un sağladığı bir imkan sunulacak. Bu kullanıcılar, konfigürasyonlarını güncelleyebilecekler ve ardından, 15-19 Ocak tarihleri arasında 2023 yılı nisan ayında gerçekleşen çekilişe katılan fakat sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara, sipariş oluşturma önceliği tanınacak. 20 Ocak itibarı ile ise sipariş ekranları, tüm bireysel kullanıcılar için açılacak.

Togg, 2024 senesinde kurumsal müşterilerden sipariş almaya başlayacak. Firmanın hedefi, akıllı cihazlardaki kobfor ve güvenliğe yönelik yazılımları sürekli olarak güncelleyerek, cihazların yıllar boyunca performanslı ve güncel kalmasını sağlamak ve bu sayede ikinci el değerini yükseltmektir.

2024 yılının üretim yılı olduğu T10X modeli, donanım versiyonları ve içerikleri konusunda önemli detayları kapsıyor. Standart 18 inç jantlara sahip olan V1 donanım tipi, anahtarsız giriş, kablosuz şarj, akıllı telefonla akıllı erişim alt yapısı,otomatik kararan iç dikiz aynası ve karartmalı arka camlar gibi özelliklere sahip “teknoloji ve konfor” paketi ile kullanıcılara sunuluyor. Diğer yandan, kullanıcılar istedikleri takdirde arkadan itişli V1 donanım tipini uzun menzil seçeneği ile de satın alabilecekler.

19 inç jantlara sahip olan V2 donanım tipi V1’e ek olarak; elektrikli, hafızalı ön koltuklar ve ısıtmalı, elektrikli bagaj kapağı, otomatik park asistanı, çevre görüş park kamerası, suni deri koltuklar ile ön cam ve ısıtmalı arka koltuk özelliklerini kapsayan “kış paketi” ve acil durumlarda kendiliğinden devreye giren çocuk tespit sistemi ile kullanıcılara sunulacak. Togg’un bu yenilikleri ile, kullanıcılar daha geniş bir özellik yelpazesi ile donatılmış T10X modellerine sahip olma şansına sahip olacaklar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir