Milli otomobil TOGG’un T110X modeli için dün akşam itibariyle ön sipariş süreci devreye girdi. Bu süreç 27 Mart’a kadar devam edecek ve tarih 28 Mart’ı gösterdiğinde dijital çekiliş noter huzurunda yapılacak. Beklenenin üzerinde ilk dört saat içinde gelen başvuru sayısı şaşırttı.

TOGG T10X ön sipariş süreci başladı
Togg T10X iç tasarım

27 Mart tarihine kadar sürecek olan çekiliş süreci dün akşam itibariyle başladı. Bu çekiliş sonucunda T10X modeli için ön sipariş sahipleri belirlenecek. 2023 yılında yollarda göreceğimiz T10X’in 12 bin kullanıcı ile buluşması bekleniyor. TOGG T10X için belirlenen fiyat etiketi ise 953 bin TL’den başlıyor.

TOGG ön sipariş sürecinin açılması ile birlikte ilk 4 saat içerisinde gelen başvuru sayısını sosyal medya hesabı üzerinden tüketiciye duyurdu. TOGG’un Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda denilenler şunlar:

“Bir teşekkürden 27 Mart tarihine kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinin ilk 4 saatinde 7734 kullanıcımız #T10X ön siparişini verdi. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Bu gurur hepimizin”

Ön sipariş süreci başlayan TOGG T10X’in sipariş verme sürecini gelin birlikte inceleyelim. 

TOGG T10X ön sipariş süreci başladı.
Togg T10X

TOGG sipariş verme adımları nelerdir?

TOGG, T10X modeline dair ön sipariş süreci daha önce açıklanmıştı. Şimdi o adımlara bakalım.

  • 2023 yılı içerisinde T10X sahibi olmak için ön sipariş çekilişine katılmak isteyen kullanıcılar, Togg.com.tr veya App Store, Google Play ve App Gallery aracılığıyla Trumore uygulamasına erişim sağlayarak Akıllı Cihaz Konfigüratörü’ne girdikten sonra cihaza dair teknik veriler, donanım özellikleri ve modele ait fiyatları inceleyip istedikleri T10X versiyonuna karar verebilecek ve istediği şekilde yapılandırabilecektir.
  • Seçimi gerçekleşen versiyonun tasarımı, 360 derece döndürülerek incelenebilir, daha önce çok konuşulan renk seçeneklerini de Türkiye Renkleri adı altında seçerek tasarım üzerinden görülebilir. Eğer beğenilen dış rengin diğer ortam ve ışıklarda nasıl göründüğü merak edilirse bu akıllı cihazda bulunulan ortam değiştirilerek yapılır.
  • Dış renk belirlendikten sonra gelen adım ise T10X‘in jant seçimi. Jant seçildikten sonra da iç tasarım keşfi bizleri karşılıyor.
  • T10X geniş bir iç hacme sahip. Kullanıcılar, iç tasarımı yakınlaştırabilir ya da daha geniş bir açıyla görebilirler. Ardından istedikleri opsiyonel donanımları ekleyebilir, lansmana özel olan avantajlı donanım paketlerinin içeriğini detaylı bir biçimde inceleyebilirler.
  • Konfigürasyon tamamlandıktan sonra özet sayfasında detaylar yer alacak ve son kontroller orada yapılabilecek.
  • Ön sipariş sözleşmesini onaylayan kullanıcılar ödeme aşamasına geçebilecek.
  • Halihazırda kurulu bir Trumore e-Cüzdanı olan kullanıcılar cüzdanına 60 bin bakiye yüklemiş ise ön ödemeyi tamamlayıp çekilişe katılma hakkını elde edebilirler. Cüzdanı olmayan kullanıcılar ise Trumore üzerinden Trumore e-Cüzdanını oluşturup 60 bin lira bakiye yüklemesi yapmanın ardından çekilişe katılma hakkını elde edebilir.
  • 28 Mart’ta gerçekleşecek olan dijital çekiliş ön sipariş dönemi kapandıktan sonra yapılacak. Noter huzurunda gerçekleşecek olan çekilişe katılacak kullanıcıların sıralı haldeki listesi TOGG tarafından yayınlanacak. Çekiliş sonucunda kazananların akıllı cihazlarına teslimat tarihleri gelecek ve ön ödeme tutarı düşülmüş bir biçimde kalan ödemeler yapılacaktır.
  •  Noter huzurunda yapılacak çekiliş ile sipariş hakkı kazanan kullanıcılar teslimat önceliğiyle belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilmiş olan versiyonun muhtemel teslimat dönemi ile kullanıcının çekilişteki sırası dikkate alınacaktır.
  •  Çekilişte sipariş hakkına erişemeyen kullanıcıların ön ödeme bedelleri Trumore e-Cüzdanlarına ardından da kullanıcıların bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içerisinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacaktır.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik mezunu, Endüstri Mühendisliği öğrencisi, İmza'da Dijital Çırak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir