Yerli otomotiv markamız Togg, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2024’te sahneyi aldı. Fastback olarak tasarlanan Togg’un yeni modeli T10F ziyaretçilerin gözünü kamaştırdı. Togg fuarda yapay zeka destekli akıllı cihaz kamerasını tanıttı. 

Togg Yapay Zeka İle Buluştu 

Togg, CES 2024’te şu açıklamalarda bulundu: 

Teknolojinin kalbi olan CES’te kendini sergileyen Togg, AI Kamera uygulamasının duyurusunu yaptı. Teknolojinin varlığını sonuna kadar hissettiğiniz bu araçta, yolculuğunuz sırasında her anınızı kayıt altına alarak anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. En yeni görüntü işleme teknolojilerine, görüntü yönetimi sistemlerine, yapay zeka tabanlı filtrelere ve fotoğraf düzenleme araçlarına doğrudan erişen kullanıcıların uygulama sayesinde içlerindeki sanatçı ruhu da ortaya çıkıyor. AI Kamera’nın geniş lensinin konumu sayesinde dikiz aynasının hemen üzerinde yer alıyor bu da tüm yolcuların her kareye dahil olmasını sağlıyor. Bu gelişmiş inovasyon sayesinde sahne tanıma, otomatik ışık düzeltme, nesne izleme ve otomatik odaklama dahil olmak üzere birbirinden farklı 19 yapay zeka algoritmasını kullanarak en basit görüntüler bile etkileyici görsellere dönüşebilir.   

Adsiz tasarim 17 2

Tek bir hareketinizle fotoğraflarınıza uzay,kedi gibi pek çok yapay zeka filtresi uygulayabilirsiniz. Kullanıcılar AI Kamera uygulamasına kısa zaman sonra TruStore üzerinden erişebilecekler . Fotoğraf çekildikten sonra görselleri sosyal medyada paylaşmadan önce düzenleyebileceksiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir