Togg araçları alımı için ön sipariş hakkı gibi bir avantaj sağlayan NFT satışında yoğun ilgi sonrasında erişim ve gecikme durumu nedeniyle yeni bir duyuruya kadar ertelendi.

Togg nft

Türkiye’nin otomobil üretimine varlık oluşturmasına imkân tanıyan TOGG 2022 yılında üretime hazır hâle geldi. Satış için adımlar atan TOGG özel serisi ile siparişlerini açacaktı. 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihazları için 5 Şubat 2023 tarihi 19.23’te  başlamış olan ön siparişe katılma aynı zamanda teslim alma sıralaması belirleme hakkı gibi imkân sağlayacağı biliniyordu. Gelişmeler ve duruma göre 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık arttırmasının, gelen yoğun ilgi doğrultusunda bir sonraki duyuruya kadar işlemlerin durdurulduğu açıklandı.

Bu açıklama TOGG twitter hesabı aracılığıyla otomobili bekleyen birçok kişiye duyuruldu.  Bu durdurmanın sebebi için bazı açıklamalar yapıldı. Otomobile olan yoğun ilgi sebebiyle gerçekleştiği söylendi. Sistemlerde bazı gecikme durumu olduğu zaman zaman da erişim sorunları yaşandığı söylendi. Bu problemlerin giderilmesi için çalışmalar yapıldığı ve sorunlar giderildikten sonra bu sürecin devam edeceği belirtildi. NFT alımının bir sonraki yapılacak olan duyuruya kadar durdurulduğunu da bildiren TOGG ilgi ve anlayış için de teşekkür ederek iletisini sonlandırdı.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu olarak da bilinen TOGG 100. Yıl Özel Seri olarak satışa sunacağını belirttiği iki bin yirmi üç(2023) adet akıllı cihaz için ön siparişe katılma aynı zamanda sıralamayı belirleme hakkı NFT ile kazanılacak. Fiyat durumu daha önce açıklanmıştı. 

Bu durum neticesinde; 1000-2023 bandında normal NFT’ler 10 Avax şeklinde, 250 ile 999 arası nadir NFT’ler 15 Avax, 101 ve 250 arası çok nadir NFT’ler 20 Avax, 01 ve 100 arası en nadir NFT’ler de 30 Avax’tan başlayan fiyat tablosu ile açık arttırmaya sunuluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir