Türkiye’nin yerli otomobili Togg, ön siparişlerin web site üzerinden ve Trumore mobil uygulaması aracılığıyla yakın zamanda başlatılacağını duyurdu.

Togg’un ön siparişleri ile ilgili sürece dair yeni açıklamalar geldi. Togg’un resmi twitter hesabında yapılan paylaşıma göre; Togg için ön sipariş döneminin bitmesinin ardından 2023 yılı içerisinde aracı teslim almaya hak kazananlar ve bu hakkı kazananlar arasında teslimat önceliğine ilişkin çekiliş yapılmasına karar verildi..

togg sarj istasyonlarinin adi belli oldu

Ön Siparişlerde NFT Önceliği Kaldırıldı

Daha önce yapılan açıklamalara göre Togg’un teslimatlarında 2023 adet 100. Yıl Özel Seri NFT Koleksiyonu sahiplerinin öncelikli olduğu duyurulmuştu.

Kullanıların yoğun ilgisi nedeniyle 5 Şubat’ta başlayacak olan NFT açık arttırması,  ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketlerinin ardından durdurularak, ileri bir tarihe ertelendi.

Teslimat Önceliği Çekilişle Belli Olacak

NFT açık artırması ile sunulacak olan Togg 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu 29 Ekim 2023’de kullanıcılar ile buluşturulmaya başlanacak. Togg’un, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla ön sipariş sürecinin yakın tarihte başlayacağı açıklandı.

Yapılan paylaşımda, “Akıllı cihazlarımız için ön sipariş sürecini, web sitemiz ve Trumore mobil uygulamamız aracılığıyla yakın bir zamanda başlatacağız. Ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 yıl içerisinde Togg akıllı cihazlarını teslim almaya hak kazananlar ve bu hakkı kazananlar arasında teslimat önceliğinin nasıl olacağına dair çekiliş yapacağız.” ifadelerini kullanan Togg, ön siparişlerin başlayacağına dair sinyaller verdi.

Ayrıca diğer bir ön sipariş yöntemi olan YeniLig de bu gelişmeler kapsamında iptal edilmiş oldu. Togg, bu haberi “Tüm bu gelişmeler ışığında ön sipariş yöntemlerinden biri olarak duyurduğumuz YeniLig yarışmasının iptal edildiğini de bilginize sunarız. Çalışmalarımıza hedeflediğimiz amaçlar doğrultusunda devam ediyoruz.” cümlelerini kullandı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir