TLM coin geleceği 2022-2024 TLM coin yorum analizini sizler için hazırladık. TLM coin hakkında tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Blokzinciri tabanlı bir metaverse oyunu olan Alien Worlds, yerel token’i TLM’nin kullanıldığı bir ekosistemdir. Alien Worlds fiyat tahmini, hem oyun içinde işlem yapmak için kullanılan hem de yatırım amaçlı tercih edilen TLM coin’in geleceği açısından önemli. 2020 yılında geliştirilen NFT tabanlı metaverse oyunu Alien Worlds, WAX ve ERC20 ağında çalışan bir oyun. DAO yapısına sahip proje, piyasa değerine göre dünyanın en büyük 300 coin’i içinde yer alıyor. TLM coin güncel fiyatına, TLM USDT bağlantısı üzerinden erişmek mümkün.

Alien Worlds oyunu içinde stake yaparak kazanılabilen ve borsalarda yatırım amaçlı tutulabilmesinin yanı sıra alım satımı yapılan TLM coin’de, gelecek dönem fiyat tahminleri oldukça önemli. Metaverse oyununun coin’i TLM için, kripto para fiyatlarıyla ilgili teknik analize dayalı tahminlerin paylaşıldığı Cryptopolitan sitesi uzun vadeli tahminleri paylaşmakta. Cryptopolitan verilerine göre, TLM coin fiyatı 2023 yılı içinde 0,06 dolar seviyesini geçebilir. 2025 yılında 0,13 dolar beklenirken, 2030 yılında ise 0,84 dolar test edilebilir. Bununla birlikte, kripto paraların fiyat tahminlerinde genellikle teknik analizden yola çıkıldığı için, bu tahminler temel analiz ve diğer faktörlere bağlı değil. Bu nedenle bir kesinlik içermeyen tahminler, yatırım tavsiyesi kapsamında yer almıyor.

Android için Kucoin indir
iOS için Kucoin indir

Alien Worlds Coin Geleceği 2022

Alien Worlds geleceği, uzun vadeli yatırımcıların yakından takip ettiği bir konu. Kripto para piyasasında TLM coin, 2022 yılı içinde en büyük 300 coin içinde yer almasından ötürü birçok kişinin portföyünde bulunuyor. Orta ve uzun vadeli yatırımcılar için, 2022 yılı içinde Alien Worlds fiyat analizlerinde pozitif beklenti içinde olanlar yer alıyor. Analistlere göre kripto para piyasasında genel bir yükseliş ya da Alien Worlds oyunundaki kullanıcı sayısının artması, doğrudan TLM’nin değer kazanmasına neden olabilir. Ancak bu tahminlerin bir kesinliği bulunmuyor. TLM coin’in düşeceği beklentisi içinde olan analistler de mevcut. Düşüş beklentisinin dayanağı, Alien Worlds oyununa ve metaverse-NFT ekosistemine olan ilginin azalması. Buna ek olarak Bitcoin ve genel piyasadaki bir düşüş de TLM’yi etkileyebilecek konulardan. Kripto para dünyasında sert yükselişler söz konusu olabildiği için, Alien Worlds’ün token’i TLM’nin düşeceği tahminleri de kesin değildir.

Alien Worlds Coin Geleceği 2023 – 2024 – 2025

Alien Worlds, son birkaç yıl içinde hızlı bir gelişim gösteren metaverse dünyasının en önemli coin’lerinden biri olmayı başardı. Uzun vadeli yatırımlarda, özellikle 2023 ve sonraki yıllarda TLM’nin fiyatının ne durumda olacağı yatırımcılar tarafından takip ediliyor. TLM coin alınır mı diyenler için, 2023 Alien Worlds fiyat tahminleri ve sonraki yıllardaki tahminleri, Cryptopolitan platformu paylaşıyor. Sitede yer alan algoritmik tahminlerde, TLM’nin 2023 yılı içinde 0,06 dolar, 2024 yılı içinde 0,09 dolar, 2025 yılı içinde ise 0,13 doları test etmesi olası. Alien Worlds fiyat tahminlerinde, düzenli fiyat artışları teknik analiz metotlarına göre gerçekleşiyor. TLM coin fiyatının artması üzerinde farklı etkenler söz konusu olabilir. Kripto piyasasında bir ayı döngüsünün yaşanması, TLM fiyatını düşürebilir. Benzeri bir şekilde Alien Worlds oyununa ilginin azalması, TLM fiyatını negatif etkiler. Bu nedenle Alien Worlds coin uzun vadeli fiyat tahminleri bir kesinlik içermez.

Alien Worlds Coin Alınır mı?

Metaverse ve gaming konseptli kripto para projelerinden biri olan Alien Worlds, Dacoco şirketi tarafından geliştirilen bir oyun. 2020 yılında piyasaya sürülen oyun güçlü altyapısı ile öne çıktı ve metaverse’in büyük oyunlarından biri olarak adını duyurdu. Oyun içinde kullanılan yerel token olan TLM ise, birçok borsada listelendi ve oyun oynamayan kripto para yatırımcıları tarafından da, değer saklama amaçlı olarak satın alındı. 2021’in ilk dönemlerinde 3,3 dolardan işlem gören TLM, aynı yıl içinde 6,8 dolar seviyesini test etti. Sonrasında ciddi bir düşüşün yaşandığı coin, 2021 ortalarından itibaren 0,04 doların altından işlem görmekte. Alien Worlds coinin yaşadığı sert fiyat hareketleri, her yatırımcının kendi kararını vermesinİ gerektiğini gösterir nitelikte. TLM ve diğer coin’lerde, yatırımda risk stratejisine göre her yatırımcı, teknik ve temel analizini gerçekleştirerek coin satın alabilir.

Alien Worlds Coin Nereden Alınır?

Alien Worlds (TLM) coin satın almak için, en düşük alım satım komisyonlarını sunan kripto borsası tercih edilebilir. Dünyanın en büyük borsaları arasında yer alan Kucoin, en düşük alım satım komisyonlarını sunması ile öne çıkıyor. Her 4 kripto para yatırımcısından 1’inin tercih ettiği borsada, TLM’nin de dahil olduğu 600’den fazla coin listeleniyor. Spot ve vadeli (kaldıraçlı) işlemlerin hem web hem de mobil uygulamadan yapılabildiği borsa, aynı zamanda yüksek bir güvenlik altyapısına sahip. Borsadaki tüm yatırımlar, sigorta güvence fonu tarafından korunuyor. Borsada bu nedenle hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılar mevcut.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir