TikTok şu anda yoğun bir tempoda çalışıyor. Şu anda 1080p videoları indirme ve kaydetme olanağı sağlıyor. TikTok’a yeni video seçenekleri geliyor.

TikTok hızla yeni özellikler ekliyor. Şirket, tavsiye algoritmasındaki değişiklikleri duyurdu. Sadece bu değil, aynı zamanda videonun görünümünü iyileştirmeyi umarak birçok düzenleme işlevi de sunar.

81 milyon TikTok videosu platformdan kaldırıldı

TikTok’un en büyük özelliği şu anda 1080p yüklemeyi desteklemesidir. Artık video yayınlama sayfasının “Diğer seçenekler” bölümünden HD yükleme ayarlarını açarak bu çözünürlükteki videoları paylaşabilirsiniz.

TikTok’a yeni video seçenekleri ile gösterimi iyileştirmeyi planlıyor​

Uygulama, videonun genel görünümünü iyileştirmenin basit bir yolunu sunar. TikTok, platformdaki yeni görsel iyileştirme butonları ile pozlama, düşük ışık ve renk düzenleme işlevlerinin tek bir tıklama ile iyileştirilebileceğini söyledi.

Bir video kaydettikten veya yükledikten sonra, sağ bölmedeki “Geliştir” düğmesini tıklayabilirsiniz. Değişiklikleri beğenmediyseniz, düğmeye tekrar basmak onları geri alacaktır.

Çeşitli ses efektleri geliyor

Yeşil ekran efekti artık Giphy entegrasyonunu içeriyor. Böylece, bu platformun kitaplığından bir GIF’i videonuz için arka plan olarak kullanabilirsiniz. Buraya daha fazla hayvan müziği ve ses efekti eklendi. TikTok, sesinizi veya bir kedinin miyavlaması veya flüt sesi gibi diğer sesleri özelleştirebilir. Onlar için, düzenleme sayfasındaki Ses Efekti düğmesini tıklayarak bunları deneyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir