TikTok’ta para kazanmayı sağlayacak yeni özellik tanıtıldı. TikTok’ta kullanıcılar özel efektlerini oluşturabilecek. İşte detaylar.

Dünyanın en popüler platformlarından birisi olan TikTok, kullanıcıların uygulamayı daha fazla kullanmasını teşvik edebilmek adına yeni kazanç yollarını arıyor. Sisteme eklenen yeni efekt özellikleriyle artık para kazanmanın yeni yolu tercih edilebilecek. Milyonlarca kullanıcıyı kapsayan bu uygulama aralarında Türkiye’nin de dahil olduğu 33 ülkeyi kapsıyor. Bu ülkelerdeki kullanıcıların yapması gereken ise dikkat çekecek efektler oluşturmak.

TikTok’ta Efekt Oluşturarak Nasıl Para Kazanılır?

Resmi açıklamalara göre TikTok efektler ile para kazanmak isteyenlerin önce efekt oluşturması ardından ise bu efektin kullanılmasını sağlayacak. Efekt oluşturduktan sonra 90 günlük süre baz alınacak ve bu süre içerisinde efektin 100 bin farklı videoda kullanılması gerekecek. Bu şartlar sağlandığı takdirde TikTok kullanıcıları oluşturdukları efektler ile para kazanabilecek. Programa Türkiye’nin de dahil edilmesi, Türkiye’deki kullanıcıların da para kazanmasını sağlayacak.

TikTok Yeni Özellik İle Para Kazanılacak
TikTok Yeni Özellik İle Para Kazanılacak

Bugüne kadar platformlarda izlenme, paylaşma gibi çeşitli veriler üzerinden para kazabilen kullanıcılar için efekt oluşturmak aynı zamanda sosyal ağın da gelişmesini sağlayacak. Birbirinden farklı efektlerin oluşturulabileceği TikTok, bu sayede zengin etkileşimlerin alınmasını da sağlayacak. Üstelik para kazanılacak olması daha fazla kişinin bu konuya eğilmesini teşvik edecek. Çeşitliliğin artması, kullanıcı sadakatinin pekiştirilmesi adına atılan bu adım, şu ana kadar kullanıcıların da ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Programda kademli olarak yapılan güncelleme ile herkese sunulacak özelliğin ne kadar kazanç sağlayacağı ise henüz bilinmiyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir