TikTok yakında adı verilen özellik için testlere başladı. Şirket, testler ile Snapchat’e karşı da önemli bir hamle yapmayı hedefliyor.

Facebook ve Instagram ile yoğun ve zorlu bir rekabet içerisinde olan TikTok, zaman zaman özelliklerin alınması ile gündeme geliyordu. Uygulama için şimdi ise yakında adı verilen bir özellik üzerinde çalışılıyor. Kullanıcılar TikTok hesaplarına giriş yaptıktan sonra yakında özelliğini kullanarak çevrelerinde yaşanan olaylara dair daha fazla bilgiye ve içeriğe ulaşabilecek.

iOS için TikTok indir

Android için TikTok indir

TikTok yakında özelliği ne işe yarayacak?

Güncelleme sonrasında akışta yakında adı verilen bir sekme daha görülecek ve kullanıcılar bu sekmeyi açtığı takdirde daha yakın yerlerde yaşanan olaylara ve paylaşılan içeriklere ulaşma imkanı elde edecek.

Normalde akış ve takip ediliyor olarak iki farklı sekme sunan TikTok, bu sekmelere yeni bir tanesini daha eklemiş olacak. Şu anda test aşamasında olan özelliğin kısa süre içerisinde TikTok uygulamasına eklenmesi bekleniyor. Yakın zaman içerisinde Instagram’da da konum bazı özellikler ağırlık kazanmaya başlamıştı. Ancak konum bazlı olarak en çok dikkat çeken platform Snapchat. Bu bakımdan TikTok’un yakında özelliği ile Snapchat’e karşı bir adım attığı ve rekabet başlattığı düşünülüyor.

Android için Snapchat indir

iOS için Snapchat indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir