Twitter’ın en popüler özelliklerinden biri TikTok’a geliyor. TikTok Retweet benzeri bir özellik kazanıyor. Henüz test aşamasında olan bu özellik, diğer kullanıcıların katkılarını daha geniş bir kitleyle yeniden paylaşmamızı sağlıyor.

Twitter’ın en popüler sosyal medya platformu Retweet’e benzer işlevsellik, bir başka popüler sosyal medya platformu olan TikTok’ta da yer alıyor. TechCrunch ile konuşan TikTok, az sayıda kullanıcının diğer kullanıcıların takipçilerine yapılan gönderileri azaltmak için yeniden gönder düğmesini test ettiğini doğruladı.

TikTok Retweet benzeri bir özellik sunacak

Özellik şu anda test aşamasında. Beta sürümünü kullanan kullanıcılar henüz TikTok’un genel sürümünde bulunmayan bu özelliğe Paylaş menüsünden Yeniden Gönder düğmesine erişebilir. Twitter’ın retweet özelliğinin aksine, gönderdiğiniz gönderiler, profilinizde görünmek yerine takipçilerinizin Sizin İçin sayfasında yeniden görünecektir.

TikTok’a yeni video seçenekleri geliyor

Özellik hakkında yapılan açıklamada TikTok sözcüsü “Topluluğa değer katmak ve TikTok deneyimini geliştirmek için her zaman yeni yollar arıyoruz.” dedi. TikTok sözcüleri artık kullanıcıların beğendiği TikTok videolarını paylaşmaya çalışıyor. Yeni bir yöntem denediğini söyledi.

Bazılarına göre Söylentilere göre, “önerilen” özellik, yalnızca kullanıcıların yalnızca birbirleriyle arkadaş olan kişiler tarafından yayınlanan videoları görüntülemesine izin vermek olarak tanımlanabilir. Bu yeni özellik sayesinde popüler bir TikTok kullanıcısı bir videoyu repost ettiğinde, gönderinin daha fazla kişiye ulaşacağı ve daha fazla izlenme alacağı tahmin ediliyor.

Repost butonunu kullanan kullanıcılar, Twitter’ın alıntı tweet özelliğine benzer şekilde gönderilerine kendi yorumlarını ekleyebiliyor. Ancak bu yorumlar, videonun Yorumlar bölümünde değil, yeniden yayınlanan videonun en üstünde görünecek. Ayrıca, kullanıcılar daha sonra yeniden yayınladıkları gönderileri geri almayı seçebilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir