TikTok bugün, yeni girenlerin ve küçük işletmelerin TikTok’u tanımasını kolaylaştırmak için ‘Beni Takip Et’ adlı yeni bir program başlattı.

TikTok veri paylaştığını kabul etti

Facebook ve Instagram’ın sık sık TikTok’tan özellikleri kendi platformuna entegre ettiğini görüyorduk. Ancak bu kez hamle TikTok’tan geldi. Facebook ve Instagram’la sıkı bir rekabet içinde TikTok, Facebook’un bir özelliğini kendi platformuna entegre etti. Çin’de bir sosyal medya devi, küçük işletmeleri bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Şirket, yeni bir ücretsiz program “Beni Takip Et” başlatmaya hazırlanıyor. Bu program sayesinde TikTok’a aşina olmayan birçok yeni küçük işletme TikTok’a katılabilecek ve içerik üreterek işlerini bilinir hale getirebilecek.

Android için TikTok indir
iOS için TikTok indir

TikTok’un Yeni ‘Beni Takip Et’ Özelliği

TikTok, yeni gelenleri ve küçük işletmeleri TikTok hakkında kolayca bilgilendirmek için bugün ‘Beni Takip Et’ adlı yeni programını başlattı. Son dönemlerde yeni özelliklere ağırlık veren TikTok, bu sefer en büyük rakibinin benzer bir özelliği onlara tanıtmayı planlıyor. Çin’in dev sosyal medya platformu, küçük işletmelere destek olmak için hazırlıklara başlıyor.

Şirket, yeni ücretsiz programı “Follow Me”yi yakında tanıtacak Bu program sayesinde TikTok’a aşina olmayan birçok yeni küçük işletme TikTok’a katılabilecek ve içerik oluşturarak işlerini tanıtabilecek.

Şirket, küçük işletme sahiplerine yardımcı olmak için “Beni Takip Et” adlı ücretsiz bir uygulamanın yanı sıra TikTok’un çeşitli işletmelerinin, yaratıcı araçlarının, reklam ve promosyon özelliklerinin kullanımına yardımcı olacak kılavuzlar yayınladı.

Follow Me’nin bugün yayınlanmasıyla, TikTok’un Facebook’u Meta gövdesinde bırakan genç nesil için bir sonraki büyük sosyal reklam devi olma tutkusu da bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram’ın popüler özelliğini kendi platformuna entegre eden şirket bu hamlesiyle Meta’ya meydan da okuyor.

Tüketici çıkarları değiştikçe, milyar dolarlık reklam pazarına katılmak için kurumsal eylemler değişiyor ve TikTok şüphesiz bu değişikliklere eşlik eden sosyal medya platformu olarak büyük bir başarı yakaladı. Bu başarıyı devam ettirmek için rakipleriyle benzer bir strateji içerisine giren şirketin amacı ise uygulamayı kalıcı hale getirmek.

Peki sizler bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir