TikTak giderek yaygınlaşırken “TikTak puanı nasıl kullanılır?” gibi pek çok farklı soru da ortaya çıkıyor. İşte TikTak puan sistemiyle ilgili tüm detaylar.

Araç kiralama sisteminde yeni bir dönem başlatan TikTak, kullandığın kadar öde sistemiyle daha ekonomik araç kiralama imkanı sağlıyor. Başlangıç aşamasında sadece İstanbul sınırları içerisinde hizmet veren TikTak, TikTak puan sistemine sahip. Farklı modellerde yüzlerce aracın bulunduğu kiralama sisteminde kullanılan dakika kadar araç kiralama ücretinin ödenmesi, TikTak’ın diğer tüm araç kiralama hizmetlerinden ayrılmasını sağlamaktadır. Kısa dönem araç kiralamak isteyenler için çok daha cazip olan TikTak, üstelik belirli yerlerden araç teslimatı imkanı da sunmaktadır. Üstelik anlaşmalı istasyonlarda araçtan inmeden akaryakıt alma, HGS ve köprü geçişlerini kullanma imkanı da bulunmakta.

Android için TikTak indir

iOS için TikTak indir

TikTak araç kiralama hizmetinden kimler yararlanabilir?

TikTak’ta araç kiralamak için belirli kriterler getirilmiş durumdadır. Bu nedenle TikTak hizmetlerinden yararlanmak isteyenlerin aşağıda yer alan kriterleri yerine getirmesi gerekmektedir.

  • En az 1 yılı geçmiş B tipi ehliyete sahip olmak
  • Son 1 yıl içerisinde çeşitli sebeplerle ehliyetine el konulmamış olması
  • Son 1 yıl içinde ikiden fazla kusurlu bir şekilde yapmamış olunması
  • Türkiye’de ikamet edilmesi
  • Yeterli limiti bulunan kredi kartı kullanılması
  • IOS veya Android işletim sistemine sahip akıllı cep telefonu kullanmak

TikTak puanı nedir?

TikTak hizmetinde, kiralamanın daha avantajlı olması adına puan sistemi de kullanılmaktadır. Kişiler TikTak uygulaması üzerinden yaptıkları tüm işlemlerde belirli oranlarda puan kazanmaktadır. Uygulamadaki profil bölümünde yer alan TikTak puan bölümünden tüm kullanıcıların TikTak puanını kullanması mümkündür. Bu puanların belirli bir TL karşılığı bulunduğundan dolayı yoğun bir şekilde TikTak kullanan kişiler için sistem çok daha ekonomik hale gelmektedir.

TikTak puanı nasıl kazanılır?

TikTak puanı kazanmak için iki farklı yol bulunmaktadır. Kullanıcılar sistem üzerinden paketler satın alarak paket fiyatı doğrultusunda direk puan kazanabilmektedir. Puan kazanmak için ikinci yol ise kampanyalara katılmaktadır. Uygulamada yer alan kampanyalar bölümünde kişilerin yararlanabileceği farklı hizmetler yer almaktadır. Her hizmet alımında kişiler ekstra puan kazanarak bunları bir sonraki araç kiralama sırasında kullanabilmektedir.

TikTak puanı nasıl kullanılır?

TikTak puanı kullanımı sırasında ekstra bir şey yapılmasına gerek yoktur. Uygulama üzerinden ödeme yapılacağı sırada puanların da ödemeye dahil edilmesini onaylayarak ödemeniz gereken tutardan, puanların TL karşılığında düşülmesini sağlayabilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir