Meta’nın dikkat çeken Twitter rakibi uygulaması Threads’e yeni özellikler ekleniyor.

Instagram’ın Twitter’a rakip olarak çıkarılan uygulması Threads, iOS ve Android işletim sistemleri için çıkış yapmıştı. Instagram’ın kullanıcı kitlesinden gelen kullanıcıları ve yayınlanan haberlerin de dikkat çekmesiyle Threads, sadece yedi saat içerisinden 10 milyon kullanıcıya ulaştı. Uygulama daha sonra haftalar içerisinde 100 milyon kullanıcıya ulaşarak büyük bir başarı elde etti.

Threads'e yeni özellikler gelmeye devam ediyor

Threads’e yeni özellikler gelmeye devam ediyor

Meta Threads’e yeni özellikler eklemeye başladı. Threads’e gelen yeni özellik “takip edilenler” sekmesi oldu. Bu sekmede takip edilen hesapların gönderileri kronolojik olarak sıralanıyor. Bu sayede kullanıcıların sadece takip ettikleri kullanıcıların paylaşımlarını görebileceği bir alan sunuluyor. Threads daha önce aldığı güncelleme ile yerleşik olarak çeviri özelliği, takip eden kişileri geri takip etme seçeneği ve takip edilmeyen hesaplar için bildirim etkinleştirme desteği de getirilmişti.

Instagram, Threads hakkında, “Threads, bugün ilgilendiğiniz konulardan yarın trend olacak konulara kadar her şeyi tartışmak için toplulukların bir araya geldiği yerdir. İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun, en sevdiğiniz içerik oluşturucuları ve aynı şeyleri seven diğerlerini takip edip onlarla doğrudan bağlantı kurabilir veya fikirlerinizi, fikirlerinizi ve yaratıcılığınızı dünyayla paylaşmak için kendinize ait sadık bir takipçi kitlesi oluşturabilirsiniz.”

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir