Meta çatısı altında bulunan Threads, sosyal ağı gönderileri daha sonra erişmek üzere kaydetmeye olanak tanıyan Save on Threads işlevini getirdi. Instagram Başkanı Adam Mosseri, Threads gönderi kaydetme özelliğinin ‘daha geniş çapta’ kullanıma sunulmaya başladığını kullanıcılarına açıkladı.

Save on Threads özelliği profilinize gelmiş ise sağ üst köşedeki üç noktalı menüye dokunarak sevdiğiniz gönderileri favorilerinize ekleyebilme imkanınız bulunuyor. Ardından, daha sonra erişmek üzere gönderiyi yer işaretlerine eklemek için ‘Kaydet’ düğmesine dokunup onaylamanız yeterli olacaktır.

Meta çatısı altında bulunan Threads, sosyal ağı gönderileri daha sonra erişmek üzere kaydetmeye olanak tanıyan Save on Threads işlevini getirdi.

Threads Gönderinin Altına Henüz Yer İşareti Koymayı Düşünmüyor

Threads uygulamasında kaydedilen gönderilere erişmek için sağ alt köşede bulunan ekran resmine dokunarak profil sayfanıza gitmelisiniz. Yer işaretlerine eklediğiniz tüm gönderilere erişmek için ise sağ üst köşede bulunmakta olan ‘Ayarlar’ seçeneğine ve ardından ‘Kaydedilenler’ dokunarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu özellik, Meta’nın diğer sosyal medya platformu olan Instagram ve rakip platform (twitter) X’teki gönderilere nasıl yer işareti koyabileceğinize benzer bir özellik sunuyor. Öte yandan Instagram’dan farklı olarak Threads, gönderinin altında henüz bir yer işareti düğmesi sunmamasıyla dikkat çekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir