Instagram’ın X (Twitter) rakibi olan Threads ile aralarındaki kıyasıya rekabet devam ediyor. Threads’ten gelen habere göre artık yeni özelliklerle gelmeye devam ediyor. Platformun şimdiye kadar sadece uygulaması üzerinden giriş yapılabiliyordu. Artık “web” sürümü üzerinde de kullanılması için çalışmalar başladı. 

Threads’ten yeni özellik geliyor

Threads ile X (Twitter) ile rekabetine devam ediyor. Threads şu an çok sayıda yeni özellikler geliştirerek kullanıcıların karşısına çıkmayı hedefliyor. Meta CEO’su olan Mark Zuckerberg geçtiğimiz hafta yapmış olduğu açıklamada platforma yakın zaman içinde arama özelliğinin getirileceğini söylemiş ve ayrıca “web” sürümünün de kullanıma çıkacağını söylemişti.

Arama özelliği sayesinde Instagram’da olduğu gibi platform içerisinde kullanıcı dışında farklı konular, paylaşımlar ve konumlar da aramasının yapılabilecek. Web sürümü, standart internet tarayıcıları üzerinden erişim sağlayarak kullanıcıların hizmete daha kolay şekilde erişmesini sağlayacak. Yeni ortaya atılan iddialara göre, bu hafta içerisinde web sürümünün kullanıma sunulabileceği düşünülüyor. Ancak, Instagram’ın CEO’su Adam Mosseri, son zamanlarda yaptığı açıklamada, web sürümünün herkese açılmasından önce biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti. Dolayısıyla, web sürümünün ne zaman tam olarak kullanıma sunulacağı konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Mosseri web sürümü ile ilgili şu sözleri söyledi,

“Üzerinde çalışıyoruz! Bir ya da iki haftadır erken bir sürümü şirket içinde kullanıyoruz. Yine de herkese açmadan önce üzerinde biraz çalışmamız gerekiyor…” ifadelerini kullandı. 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir