Threads hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Instagram’ın Twitter’a rakip olarak çıkarmış olduğu uygulaması Threads bugün iOS ve Android için çıkışını yaptı. Bununla beraber önemli bir detay dikkatleri çekti. Ortaya çıkmış olduğu kadarıyla Threads profilinizi istediğiniz zaman dondurma seçeneğine sahipsiniz fakat Threads profiliniz ancak Instagram hesabınız silindiğine silinme işlemi gerçekleşiyor. Bunu resmi olarak açıklayan firma, bu kararından daha sonra geri dönebilir fakat şimdilik süreç bu şekilde ilerliyor. Firmanın resmi destek sayfasında veri odaklı olarak önemli bir ifade de yer alıyor. 

Threads profiliniz ancak Instagram hesabınızı silerseniz silebileceksiniz

Meta’dan açıklamalar geliyor

Meta, uygulama üzerinden sizin hakkınızda toplamış oldukları bilgileri nasıl kullandıklarını şu şekilde açıklıyor: 

“Threads için topladığımız bilgileri; Threads’i ve diğer Meta Ürünleri’ni sağlamak, kişiselleştirmek ve iyileştirmek (Threads ve Instagram’daki deneyiminizin akıcı bir şekilde kişiselleştirilmesi dahil), ölçüm, analiz ve başka kurumsal hizmetler (reklamlar dahil) sunmak, emniyeti, bütünlüğü ve güvenliği desteklemek, sizinle iletişime geçmek ve sosyal fayda amacıyla araştırma ve inovasyon yapmak dahil olmak üzere Meta Gizlilik İlkesi’nde açıklanan amaçlar doğrultusunda kullanırız.”

Meta tarafından yapılmış olan açıklamada, Threads için şu ifadeleri  aktarıyor: 

“Threads, bugün ilgilendiğiniz konulardan yarın trend olacak konulara kadar her şeyi tartışmak için toplulukların bir araya geldiği yerdir. İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun, en sevdiğiniz içerik oluşturucuları ve aynı şeyleri seven diğerlerini takip edip onlarla doğrudan bağlantı kurabilir veya fikirlerinizi, fikirlerinizi ve yaratıcılığınızı dünyayla paylaşmak için kendinize ait sadık bir takipçi kitlesi oluşturabilirsiniz. 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir