Threads uygulamasında,  kullanıcıların profil fotoğraflarını görüntülemek için uygulama içerisinde büyütme işlemini yapmaya izin verilmiyor. Fakat profil fotoğraflarını büyütüp bakabileceğiniz ve tamamen programsız bir şekilde yapabileceğiniz alternatif bir yöntem de bulunuyor.

Kısa zaman içerisinde milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başaran ve adından son zamanlarda sıkça söz ettiren sosyal medya platformu Threads kullanıcıların profil resimlerini bir başka kullanıcıya ve kendi hesabınız içerisinde de küçük daire içerisinde büyütülmeyecek haliyle sunuyor. Bu işlemi yapmanız için pratik ve kolay bir çözüm bulunuyor. Profil resminizi büyütmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek profilleri görüntüleyebilirsiniz.

F5YYD4MZPZME5IJPWHWO3D7NIA 1

Threads Profil Fotoğrafı Büyütme İşlemi Adımları

  • Öncelikle Web tarayıcınızı açma işlemiyle başlamalısınız. 
  • Ardından profilini büyütmek istediğiniz kullanıcının profilini ziyaret ederek işleminizi devam ettirin.
  • Profil fotoğrafı üzerinden mouse ile sağ tık yaparak seçenekleri açın.
  • Sağ tık ile açmış olduğunuz seçeneklerden “Resmi yeni sekmede aç” seçeneğine tıklayınız.
  • Bu sayede profil fotoğrafını görmek istediğiniz kullanıcının profil fotoğrafının daha büyük hâli farklı bir sekmede görüntülenecektir.

Threads profil fotoğrafı büyütme işlemi maalesef ki uygulama içerisinden yapılmasını desteklemiyor. Bu yüzden bu işlemi mecburen birkaç adım uygulayarak yapmanız gerekiyor. Öncelikli olarak web tarayıcısını açarak başlamanız gerekiyor. Bu işlemin devamında web tarayıcısını açtıktan sonra profilini büyütmek istediğiniz kullanıcının profilini ziyaret ederek işleminizi devam ettirmeniz gerekiyor.

Bu adımların ardından ekranın sağ üst kısmında konumlanmış olan daire içerisinde yer alan profil resminin üzerine mouse ile sağ tuşa tıklamanız gerekiyor. Bunu yaptığınızda farklı seçenekler karşınıza çıkacaktır. Bu seçenekler arasından “Resmi yeni sekmede aç” seçeneğini seçerek ilerlemeniz gerekiyor. “Resmi yeni sekmede aç” seçeneğine tıkladıktan sonra ise yeni açılmış olan sekmede profil resminin daha büyük hâli ile karşılaşacaksınız ve işlemi gerçekleştirmiş olacaksınız.

Yakınlaştırma Seçeneğini Kullanabilirsiniz

Bilgisayarınızın web tarayıcısı üzerinden profil sayfasına erişiyorsanız, tarayıcının yakınlaştırma özelliğini kullanabilirsiniz. Tarayıcınızdaki yakınlaştırma ve uzaklaştırma özelliğini kullanarak profil fotoğrafını büyütme işleminizi yapabilirsiniz.. Bu yöntemle daha fazla büyütebilirsiniz, ancak kalite kaybı yaşayabilirsiniz.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir