Meta, Twitter’a rakip olarak yayınladığı yeni uygulaması Threads’in Instagram ile etkileşimini arttırıyor.

Meta, yakın zamanda kullanıcıya sunduğu uygulaması Threads’in başta yoğun ilgi görüp daha sonra kullanıcı kaybetmeye başlaması nedeniyle çalışmalar yapmaya devam ediyor. Meta platforma getirdiği yeni özellik ile Threads’in Instagram ile olan etkileşimini arttırmayı sağlıyor.

Threads’in aktif kullanıcı sayısı artacak

Sunulan son güncellemeyle kullanıcılar, Threads’te paylaşılan gönderileri Instagram direkt mesaj üzerinden arkadaşlarıyla paylaşma imkanına sahip olacaklar. Meta bu özellik sayesinde etkileşimi arttırarak platformun aktif kullanıcı sayısını yükseltmeyi planlıyor.

Threads Instagram ile etkileşimi arttırıyor

Kullanıcılar gönderi paylaşımının yanı sıra gönderilere özel bir alt metin de ekleyebilecek. Meta, kullanıcıların paylaşacakları gönderileri seçtikten sonra mesaj da eklemelerini sağlayan arayüzü kullanışlı bir şekilde tasarlamış.

Görünüşe göre, Zuckerberg, yeni sosyal medya platformunun hem kullanıcı deneyimine tam anlamıyla odaklanacağı hem de Instagram ile yüksek düzeyde etkileşimi sürdüreceği bir büyüme yönünde ilerlemesini istiyor. Musk ile olan rekabetin yoğunluğunda, bu alandaki stratejilerinin son derece akıllıca ve mantıklı olduğunu gösteriyor. Zuckerberg’in Threads alanındaki çabaları hızla ilerliyor

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir