Meta, Instagram hesabınızı silmenize gerek duymadan Threads profilinizi silebilmeniz için bir yol vaat ediyor. Instagram patronu Adam Mosseri’nin gönderisine göre, yeni özelliğe ayarlar menüsündeki “Devre Dışı Bırak veya Profili Sil” kısmından ulaşabileceksiniz. Bu özelliğe henüz sahip değiliz fakat yakın zaman içerisinde Meta’nın bu özelliği yakında herkesin kullanımına sunacağını düşünüyorum.

Sadece Threads profilinizi silmeye olanak sağlayan bu özellik, şu anda bir Instagram hesabına kayıt olmanızı gerektiren uygulama ile ilgili erken bir şikayeti ele alıyor. Fakat uygulamanın lansmanından kısa zaman sonra Mosseri, şirketin Threads hesabını tek başına silmenin bir yolunu aradığını söyledi. Ayrıca Threads profilinizi silmek istemiyorsanız istediğiniz zaman profilinizi devre dışı bırakabilirsiniz.

Threads gönderilerinizin Instagram ve Facebook'ta yer almasını engelleyebilirsiniz

Threads gönderilerinizin Instagram ve Facebook’ta yer almasını engelleyebilirsiniz

Mosseri ayrıca bu platformun, Threads gönderilerinizin Instagram ve Facebook’ta yer almasını engellemenin bir yolunu bulduğunu da paylaştı. Mosseri, bu özelliğin ilk olarak hafta sonu ortaya çıktığını ve Meta’nın “deneyim üzerinde kontrol sahibi olmak istediğiniz ile ilgili geri bildirimler aldıktan sonra” bunu tanıttığını açıklıyor.

Meta CEO’su Mark Zuckerberg geçen ay Threads’in 100 milyona yakın bir aylık kullanıcıya ulaştığını söyledi. Uygulama dedektifleri ise DM’ler ve hashtag’ler de dahil olmak üzere uygulamaya gelebilecek yeni özelliklere dair bazı kanıtlar sundu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir