Threads, kullanıcılara gönderilerini kimlerin alıntılayabileceği konusunda daha fazla kontrol sağlayabilir şekilde tasarlandı. Herhangi bir kişinin gönderilerinden alıntı yapabilmesini istemeyenler, artık yalnızca takip ettikleri kişilerin bunu yapmasına izin veriyor olacak. İsteyenler gönderilerini alıntılara ise tamamen kapatabilir durumda olacak.

Threads ve Instagram’ın tepe yöneticisi Adam Mosseri, bu güncellemenin Threads’in “daha olumlu bir yer” olarak kalmasına yardımcı olacağını söyledi. Bu özelliğin yaklaşık bir ay boyunca test edildikten sonra tüm kullanıcılara açıldığı ifade ediliyor.

Threads platformu, kullanıcılara gönderilerini kimlerin alıntılayabileceği konusunda daha fazla kontrol sağlayabilir şekilde tasarlandı.

Platformun aylık kullanıcı sayısı 150 milyonu geçerken, güvenliği ve genel kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına yeni eklemeler de kullanıcılarla buluşuyor. Bu hedef doğrultusunda bazı özellikler doğrudan Instagram’dan transfer edilebilir durumda.

Threads Yeni Özelliklerin Testine Devam Edecek

Threads kısa süre önce “gizlenen sözcükler” özelliğinin kapsama alanını genişletti. Bu özellik ile kullanıcılar belirli kelimelerin akışlarında görülmesini engelleyebilme imkanına sahip. Otomatik veya manuel arşivleme özelliği de testleri süren yenilikler arasında yer almakta. Bu durumda Threads’e Türkiye’den erişimin geçtiğimiz hafta itibarıyla resmen durdurulduğunu hatırlatalım.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir