Temmuz ayında Meta’nın duyurduğu sosyal medya platformu Threads, alıntı paylaşımı özelliğini kullanıcılara sundu. Bu özellik sayesinde, kullanıcıların gönderilere yorumlarını eklemelerini ve daha fazla etkileşimde bulunmalarını sağlanması düşünülmüş.

Threads profiliniz ancak Instagram hesabınızı silerseniz silebileceksiniz
Alıntı paylaşımı özelliği, Threads’in daha işlevsel ve kullanıcı dostu olmasını sağlıyor.

Alıntı paylaşımı nasıl yapılır?

  • Bir gönderiyi alıntılamak yapmak için, öncelikle gönderinin yanında bulunan iki ok simgesini üzerine gelin.
  • Ardından, “alıntı ” seçeneğini seçip alıntı yapmak istediğiniz gönderinizi, kendi yorumunuzu veya sorularınızı ekleyebilirsiniz.

Threads’ın X’e meydan okuması için yeni özellik

Bir konuyu takip etmek istediğinizde, gönderinin yanında bulunan üç nokta simgesi bulunmaktadır. Üzerine tıklayın. Ardından, “konuyu takip et” seçeneğini seçerek takip ettiğiniz konular, profilinizde “konular” sekmesinde karşınıza çıkacaktır.

Threads, alıntı paylaşımı özelliğiyle birlikte daha kolay ve kullanıcı dostu hale getirilmeye çalışılıyor. Diğer yandan, Threads’ın X (Twitter) gibi popüler sosyal medya platformlarıyla yarışa dâhil olabilmesi için daha fazla çalışmalar yapması gerekmektedir. Threads’ın X’e meydan okuyup okumayacağını zaman gösterecek. Platformun yeni özellikleriyle birlikte daha iddialı bir hale gelmesi için çalışmaların devam edildiği görüldü.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir