Instagram başkanı Adam Mosseri, Threads adlı sosyal medya platformunun gelecek yeni özelliklerinin açıklamasında bulundu. Meta tarafından yakın zamanda piyasaya sürülmüş olan sosyal medya platformu Threads, Türkiye de dahil olmak üzere birçok kişi tarafından büyük ilgi gördü ve beğenildi. Yalnızca 24 saat içinde 70 milyon kullanıcı sayısını aşmış olan Threads büyük rekor kırdı. Ardından da hızlı bir şekilde ilerleyerek 100 milyon kullanıcıya ulaştı.

Threads, mevcut durumla beraber ana sayfa akışında önerilen içeriklerin ve takip edilen gönderilerin karışımını bir araya getirerek kullanıcılarına sunuyor. Ancak Adam Mosseri, yakın zaman içerisinde alternatif bir ana sayfa akışı seçeneğinin eklenebileceğini duyurdu. Bu yeni özellik ile, kullanıcılara farklı bir deneyim sunmak için amaçlanıyor.

Threads profiliniz ancak Instagram hesabınızı silerseniz silebileceksiniz

Threads için masaüstü arayüzü çalışmaları yapılıyor

Threads şu anda web üzerinden ziyaret edilebilir durumda fakat, masaüstü arayüzü henüz mevcut değil. Gönderi paylaşımı sadece mobil uygulama aracılığıyla yapılabiliyor. Ancak şirket, bu konuda çalışmalarını devam ettiriyor ve ilerleyen zamanlarda farklı geliştirmeler yapmayı planladığını açıkladı.

Önümüzdeki haftalar içerisinde Threads uygulamasına yeni yenilikler de eklenecek gibi gözüküyor. Bunlar arasında takip edilen hesapların ana sayfada görüntülenebilmesi durumu ve farklı Threads hesapları arasında geçiş yapabilme gibi özellikler yer alacak. Bu sayede kullanıcılar daha fazla kişiselleştirme ve kullanım kolaylığı sağlayan yeni özelliklerden faydalanabilecekler.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir