Bu içerik Themeforest platformundan tema satın alma işlemi hakkında bilgiler sunar. 

Themeforest tema satın alma işlemi

Eğer bir websitesi açmak istiyorsanız bunun bir çok yolu vardır. Daha önceki içeriklerimizde WordPressin ne olduğundan ve nasıl kurulduğundan bahsetmiştik. İleri düzey bir kullanıcı değilseniz WordPress teması kullanmak zorundasınız.  Ücretli veya ücretsiz çok çok fazla sayıda tema mevcut. Themeforest ücretli temaların lisanslı ve yasal bir şekilde satıldığı bir platformdur. Geliştirici temayı geliştirir. Themeforeste yükler ve gerekli lisans işlemleri Envato Markte tarafındna yürütülür. Themeforest sadece WordPress temalarının bulunduğu bir platform değildir. Özel resim ve videolardan tutun intro ve trailer müziklerine kadar bir çok kaliteli ve lisanslı içeriği barındırır. https://themeforest.net/ adresine gidin. (uzantının .net olmasına dikkat edin.) İster tema adını isterseniz de aradığınız kategoriyi aratarak arama sonuçlarından sizin için en uygun olan temayı seçin. Satın almadan önce temanın demosunu mutlaka iyice inceleyin. Temayı kaç kişi aldığına, alanların kaç yıldız verdiğine, yapılan yorumlarda tema sahibinin dönüşlerine ve dönüş süresine mutlaka dikkat edin. 
Tema sayfasında gördüğünüz ücret temanın ücretidir. Ödemeye devam ettiğinizde 2 dolar daha eklendiğini göreceksiniz. Eklenen bu 2 dolar ek ücret Themeforest platformu için çekilmektedir. Ve başka bir işaretleme yapmazsanız 6 ay kadar destek sunulacaktır. 
Kullanıcı oluşturup, temayı sepete ekleyip ödeme adımlarına devam edip ödemeyi tamamladıktan sonra, profil butonu altında indirmeler seçeneğinde tema dosyaları  ve lisans dosyanız sınırsız indirme hakkı ile size sunulacaktır.  Tema ve lisans dosyalarını kimse ile paylaşmamanız gerekmektedir. Satın alınan her tema 1 adet websitesi için  lisanslanır. Size ait başka bir site varsa onda da o temayı kullanmak isterseniz yeniden satın alım işlemi gerçekleştirmelisiniz

Flipboard Web Tanıtım Videosu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir