The Witcher’ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan gönderiyle CD Projekt Red, yeni Witcher oyununun geliştirme aşamasında olduğu resmi olarak duyurulmuş oldu. 

Realme GT 2 Pro vs Redmi K50 Pro: Teknik özellikler karşılaştırması

The Witcher 3 adlı başarılı yapımın geliştiricisi CD Projekt Red, Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu link ile oyunseverlerin uzun bir süredir beklendiği heyecan verici haber verildi. Twitter’da The Witcher hesabı üzerinden aktarılan linke tıklandığında The Witcher’in resmi sayfasına giriliyor ve burada da yeni The Witcher’in duyurularını görmek mümkündür. The Witcher oyununun yeni hikayenin yapımına başlandığını aktaran CD Projekt Red, geliştirme süresine dair heyecanlı bilgiler aktardı. 

Yeni Witcher yeni oyun içeriği yolda

12 10

CD Projekt Red’in ‘A New Saga Begins’ başlığı altında duyurulan Witcher serinin yeni oyunu, daha önce The Witcher 3’ün geliştirildiği REDengine tarafından geliştirilmeyecek. Yeni Witcher oyunu, aynı Cyberpunk 2077 gibi en güçlü oyun motorlarından biri olan Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. CD Projekt Red, yeni Witcher’ın geliştirilmesinde Epic Games’in geliştiricileri ile yakın iş birliği içerisinde olacaklarını ve ana hedeflerinin de Unreal Engine 5 motorunun açık dünya deneyimlerini sınırına kadar zorlamak olduğu dile getiriliyor. Oyun için şu anki konumda geliştirilme süreci veya çıkış tarihi ile ilgili ayrıntılar verilmedi. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir