İnanılmaz grafikleri ile bir dönem oyuncuları kendisine hayran bıraktıran yeni dedektif oyunu The Vanishing of Ethan Carter oyunu ve sistem gereksinimleri hakkında tüm detayları sizin için kaleme aldık.

Halo Spartan Strike sistem gereksinimleri

The Vanishing of Ethan Carter adından da anlaşılacağı suretiyle Ethan Carter adlı karakterin kaybolmasını anlatıyor. Karakterimiz olan dedektif ise hususi kabiliyetleri ile bu evladı arıyor. Açık dünyaya haiz olan oyunda istediğimiz yere gidebiliyor ve arzu ettiğiniz her şeyi inceleyebiliyorsunuz.

İnanılmaz grafikleri ve realist bir atmosfere haiz olan muhit dokusuna karşın The Vanishing of Ethan Carter sistem gereksinimleri oldukça düşük görünüyor. Unreal Engine 3 grafik motoru ile yaratılan oyunda grafiklerin gerçekten sonuna kadar zorlandığını söyleyebiliriz. Oyunda tüm dünyayı geziyor olmanız da oyuna keyif katacak etmenlerden biri.

Bu görkemli atmosfere bir de mükemmel müziklerin eklenmesi oyunu bambaşka bir boyuta taşımış. Bunun yanında rüzgarın sesinden kuşların fısıltısına kadar oldukça ince detaylar dahi düşünülmüş. Fakat oyunda karakterimizi göremememiz noksan bir nokta olmuş. Şahsen en azından birtakım FPS oyunlarında olduğu benzer biçimde aşağı baktığımızda ayaklarımızı görmek oldukça daha iyi olabilirdi. Bunların haricinde dedektifimiz hususi güçleri ile yaşanmış vakaları gözümüzde canlandırabiliyor. Bu sayede tıpkı bir bulmaca benzer biçimde delilleri bir araya getirerek hikayeyi bir ortaya çıkarıyoruz. Zaman zamanda ekranımızda çıkan yazılar ile karakterimizin düşüncelerini okuyoruz.

The Vanishing of Ethan Carter sistem sitem gereksinimlerinde en düşük olarak Intel Core 2 Duo işlemci ve 512 MB monitör kartı isteniliyor. Sistem ihtiyaçları bilgilerinin detaysız verilmesi derhal sizi sevindirmesin şundan dolayı oyunun grafikleri harbiden sağlam olmuş ve orta seviye bir monitör kartı ile açılır mı bilemiyoruz.

The Vanishing of Ethan Carter sistem gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP (SP3)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo
  • Bellek: 4 GB
  • Gerekli boş disk alanı: 9 GB
  • Ekran kartı: 512 MB
  • DirectX: Dx 9

Peki siz The Vanishing of Ethan Carter’ı oynadınız mı? Eğer oyunu oynama fırsatı bulduysanız oyun hakkındaki görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir