Maxis ve electronic arts  PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series  X|S ve Xbox One sistemleri için ve bilgisayarda oynanabilecek. EA app, Mac için ise Origin, Epic Games Store ve Steam sistemleri aracılığıyla 29 Şubat tarihinde satışa sunulması planlanan yeni sürüm Stuff Pack’i, The Sims 4 Crystal Creations oyununu duyurdu.

Crystal Creations Stuff Pack oyunu ile oyuncular, Sim’lerinin ilişkilerini, ruh hallerini, kariyerlerini ve yaşamlarını etkileyebilecek yeni bir gemoloji becerisine sahip olacağı gündeme geldi. Ustalıkla kesilmiş olan yeni kristalleri evin her yerinde sergileyebilecek ve bunları çarpıcı mücevher parçaları üretmek için kullanabilecekler. Farklı özellikleri ortaya çıkarmak için kristalleri ay ışığında şarj edebilme imkanları bulunacak.

 29 Şubat tarihinde satışa sunulması planlanan yeni sürüm Stuff Pack’i, The Sims 4 Crystal Creations oyununu duyurdu.

Çeşitli göz kamaştırıcı eşyaları yapmak için Sim’ler gemoloji becerisini geliştirebilecekler. Bu parlak yeni beceri ile gemoloji masasında el sanatlarını pratik ederek öğrenilebilme fırsatı yakalayacak. Çarpıcı yeni tasarımları olan takılar üretecek ve değerli taşları kesebilmek mümkün kılınacak. Sim’lerin becerileri geliştikçe yarattıklarının kalitesi de orantılı olarak artacak.

The Sims 4 Crystal Creations Oyunu, 22 Özel Metalle Geliyor

The Sims 4 Crystal Creations oyunu ile sim’ler en sevilen kristal çeşidini seçmekten, altın, gümüş veya pembe altın gibi bir kristale en uygun metalleri seçmeye kadar her şeyi yapabilecekler. Renkli mücevherlerle oyuncular kendilerini usta bir zanaatkar gibi hissedeceği düşünülüyor.

 29 Şubat tarihinde satışa sunulması planlanan yeni sürüm Stuff Pack’i, The Sims 4 Crystal Creations oyununu duyurdu.

Ayrıca oyun dünyasında bulunan Baconite oyunu, Death Metal ve Romantium gibi 22 metalden herhangi birini kullanma fırsatı bulacaklar. Bir değerli taşın kusursuz şeklini seçerek sevgi veya dostluk mesajı gönderebilecek. Ayrıca kalp, plumbob veya gnome şekli dahil 10 farklı kesim arasından seçim yapabilme imkanı tanınacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir