Electronic Arts, The Sims 4 Infants güncellemesini oyunseverlerin beğenisine sundu. Geçtiğimiz aylarda Electronic Arts, Growing Together adlı geniş bir paket duyurmuştu. Infants güncellemesi, Growing Together güncellemesine göre oyunun baz haline odaklanmış paket olarak oyuncuların karşısına çıkıyor.

Infınats güncellemesi ile Sims 4 oyuncuları, bebek evlat edinebilecek ve bu bebeği kişiselleştirebilecekler. Bu kişiselleştirmeyi Create-a-Sim (CAS) özelliği kullanarak yapılabiliyor. CAS özelliği ile Sims 4 oyuncuları, infant’ları için oldukça geniş bir gardıroptan istedikleri kıyafetleri seçebilecek, infant’ların saç stillerini diledikleri gibi değiştirebilecek ve en önemlisi, kişiliklerini etkileyecek özellikleride belirleyebilecekler.

Kişiselleştirmeler bunlarla sınırlı kalmayacak; Simmer’lar ayrıca, bebeklerinin geceleri rahat uyuyabilmesi için yeni mobilya ve malzeme ile hayallerindeki çocuk odasını tasarlayabilecekler. Gerçek hayatta olduğu gibi bebekler; ihtiyaçlarını, duygularını ifade edebilme becerisini geliştirmeye başlayabilecek. Her yaştan aile üyesi, bebeğin kişisel gelişimine katkı sağlayabilecek; bakıcılar, Changing Station ve Infant Playmat aracılığıyla ona bakmanın ve onunla oynamanın yeni yollarını keşfedebilecek ve tadını çıkarabilecekler. Ev halkı bebekle ne kadar çok etkileşime girerse aralarındaki bağ o kadar güçlenecek ve bu, onun yaşamı boyunca sağlıklı ilişkiler kurma açısından yeterliliğini etkileyecek.

Growing Together Paketi ile Daha İyi Bir Deneyim

The Sims 4 Infants güncellemesi ile sunulan paket 16 Mart’ta yayınlanacak Growing Together paketi sayesinde daha detaylı şekilde deneyimlenebilecek. Eklenti ile beraber oyuna her Sim için üç adet olmak üzere toplamda 18 adet keşfedilebilir Infant Quirks eklenecek ve bu, her bebeğin eşsiz olmasını sağlayacak.

Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik mezunuyum. İmza İnternet Teknolojileri şirketinin bünyesinde gerçekleşen dijital çırak programında dijital pazarlama eğitimi almaya devam ediyorum.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir