Red Barrels’in çok oyunculu korku oyunu, Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC’ye geliyor.

The Outlast Trialss

The Outlast Trials’ın ne zaman çıkacağı sorusu nihayet ortaya çıktı. Red Barrels‘ın son derece popüler korku serisinin son bölümünün çıkışına her zamankinden daha yakınız. Çok oyunculu korku oyunu, Steam ve Epic Games Store‘da erken erişim sürümü olarak sunulacak. Geliştirici, oyunun tam içeriğini henüz özetlememiş olsa da, oyuncu kadrosunu çalışırken gösteren bir fragman yayınlandı.

Outlast serisinin son oyunu hakkında daha önce yapılan açıklamalara göre, oyun önceki oyunlardan farklı bir yaklaşım benimseyecek ve yeniden yazılacak. İlk iki oyunda araştırmacı gazetecinin korkunç anlarını tek başımıza oynarken, üçüncü oyunda arkadaşlarımızla birlikte başka bir maceraya atıldık.

The Outlast Trials, Soğuk Savaş sırasında Murkoff Corporation‘ın deneyleri için “gönüllüler” toplamasıyla geçecek. Bu deneyler, oyuncunun ahlakını ve akıl sağlığını test edecek ve tek başına veya dört oyuncuya kadar oynanabilecek. Daha önceki oyunları oynadıysanız oyun mekanikleri size çok tanıdık gelecektir. Koş, saklan, gizlice gir ve hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yap.

The Outlast Trials’ta, rakiplerinizi yavaşlatmak veya daha gizli bir şekilde hareket etmek gibi avantajlar elde etmek için araçlar, yükseltmeler ve özel avantajlar kazanabileceksiniz. Oyun size kişisel bir dokunuş sağlamak için karakterinizi ve hücrenizi özelleştirme seçeneği sunacak. Oyunun amacı, Murkoff’un işkencesi hakkında yeterli kanıt toplamak olacak. Ancak oyunun sonunda her şeyin nasıl sonuçlanacağına dair detayları oyun çıktıktan sonra keşfedebileceksiniz.

The Outlast Trials Ne Zaman Çıkacak?

Uzun süredir merakla beklenen haber nihayet geldi ve The Outlast Trials oyununun çıkış tarihi açıklandı. Artık hayranlar, bekleyişlerinin sona erdiğini hissedebilirler. Çok oyunculu korku oyunu 18 Mayıs 2023’te çıkacak, ancak Steam ve Epic Games Store’da erken erişimde mevcut. Oyunun fiyatı ile ilgili bilgi ise şu an bilinmiyor.

The Outlast Trials Türkiye Fiyatı!

Serinin diğer oyunları olan Outlast ve Outlast 2, sırasıyla 32₺ ve 50₺’den Steam üzerinden satışta. Fakat serinin yeni oyununun fiyatı henüz bilinenler arasında değil.

Makine Mühendisliği bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir