Home Box Office (HBO)’in ismiyle kendinden söz ettiren dizisi The Last of Us’un hayranları, yeni sezon için sabırla bekleyecek gibi görünüyor. The Last of Us, geçtiğimiz ocak ayında ikinci sezon onayı aldığında hayranlarında büyük bir heyecan oluşturmuştu. Fakat prodüksiyon süreci bazı sıkıntılardan dolayı işleri değiştirdi. HBO ve Max’in yetkili isimlerinden biri olan içerik şefi Casey Bloys, yapımcıların senarist ve oyuncu grevi gibi diziye etki eden faktörlerle mücadele etmek zorunda kalındığını belirtti. Ayrıca, oyuncu grevinin hala devam ettiğini göz önünde bulundurarak, dizinin 2024 akış programına yetişme ihtimalinin düşük olduğunu görülmektedir.

HBO'nun popüler yapımları 2024 ve 2025'te ekrana gelecek
HBO’nun popüler yapımları 2024 ve 2025’te ekrana gelecek

HBO’dan The Last of Us’ın yeni sezon tarihi

Yeni sezonun prodüksiyon takvimi önemli ölçüde 2024’e kaydığı için, izleyicilerin sabırla beklemesi gerekecek gibi görünmektedir. Fakat hayranlar, bu bekleme sürecini atlatırken dizinin oluşturucularından bazı hazırlıklar yapıldığını bilmek için teselli bulmaya çalışılmaktadır.

Dizinin yapımcısı Neil Druckmann, eylül ayında verdiği bir röportajda, “2. sezonun ana hatlarını tamamladık ve grev sona erdiğinde hemen işe koyulmaya hazır bir şekilde bekliyoruz” dedi. Dizinin baş yapımcısı Craig Mazin de senarist grevi başlamadan hemen önce yeni sezonun ilk bölüm senaryosunu teslim ettiğini söyledi.

HBO yöneticisi Bloys, The Last of Us dışındaki diğer popüler HBO yapımları hakkında da açıklamalarda bulundu. Örneğin, Game of Thrones evreninden bir yan hikaye olan House of the Dragon’un ikinci sezonunun 2024 yazının ilk günlerinde ekrana gelebileceğini açıkladı. Ayrıca, sevilen dizilerden The White Lotus’un üçüncü sezonunun ve korku klasiği It’in dizi uyarlaması Welcome to Derry’nin 2025’te izleyicilerle buluşacağını duyurdu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir