Oyun dünyasında çok sevilen bir yapım olan The Last Of Us için çok oyunculu bir evren yaratılacağını duyuran yapım şirketi Naughty Dog, uzun vadeli kaynaklarını online oyun masraflarına harcamak istemediğini belirterek The Last Of Us Online’ı resmi olarak iptal etti. 

Naughty Dog’un The Last Of Us Online’ı iptal etme nedeni

Naughty Dog hikaye odaklı oyunlarda çok başarılı bir şirket olmasıyla biliniyor. Uncharted ve The Last Of Us oyunları en çok bilinen ve sevilenlerden. Tek oyunculu yapımları, online oyunlara tercih ettiklerini ve The Last Of Us Online’ı uzun süreli destekleyecek yeterli bir kaynak olmadıklarını belirten Naughty Dog, var olan bütçelerini tek oyunculu hikaye odaklı oyunlarında kullanmak istediklerin açıkladı. Ayrıca “yalnızca servis oyunu veren bir stüdyo” olmak istemediklerini de belirttiler.

The Last Of Us II Remastered ile yeni içerikler geliyor

The last of us 2 remastered yeni düzenlemelerle oyun severlerle buluşuyor.

Yapım şirketi The Last Of Us Online ekibinin bu sürece kadar eşsiz bir oyuncu deneyimi yarattığını ifade etti.Ancak oyunun iptali oyun severleri her ne kadar hayal kırıklığına uğratsada hikaye odaklı oyunlarda daha fazla geliştirme ve yeni yapımlar göreceğimiz için umutluyuz. Hali hazırda birden fazla tek oyunculu proje üstünde çalıştıklarını ve Naughty Dog, The Last Of Us II Remastered’in PS5 için Ocak ayında yayınlanacağını açıkladı. Ayrıca bu yeni düzenlemeyle birlikte orijinal yapımda kesilen içeriklerin, görüntülerin de bu sürümle beraber oyun severlerle buluşacağını söyleyelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir