The Last of Us dizisi aradığı Abby’i buldu. HBO, Kaitly Dever’in dizide kilit rollerden birini üstleneceğini ve Belly Ramsey (Ellie) ile Pedro Pascal’a (Joel) katılacağını duyurdu. 

Altın Küre  adayı ve Emmy adayı Kaitly Dever; Booksmart, No One Can Save You gibi filmler ile Justified, Dopesick dizilerindeki rolleri ile tanınıyor daha çok. Naughty Dog’un Uncharted 4: A Thief’s End filminde Nathan Drake ve Elena Fisher’ın kızı Cassie rolünde de yer almıştı.

HBO sevdiklerinin intikamını almaya çalışırken dünyaya siyah beyaz bakışı sorgulanan yetenekli askeri olarak tanımlanan karakter, Dever’in 2. sezonda ve gelecek muhtemel sezonlarda büyük bir rol oynayacak. 

The Last of Us 2. sezon, özellikle The Last of US Part 2’deki anlatıya odaklanarak video oyunu serisinin hikayesini devam ettirecek. Bu kısımda bölüm 1 yaşanan yürek burkan olayların ardından, yetişkin hayatının zorluklarını aşmaya çalışan 18 yaşındaki Ellie’ye hızlı bir geçiş yapılıyor. Oyunda karşımıza önemli bir karakter olarak çıkan Abby, Ellie’nin kıyamet sonrası yolculuğunda merkezi bir figür haline geliyor.

Kaitlyn Dever
Kaitlyn Dever

The Last of Us’tan Ödül Koleksiyonu

The Last of Us geçtiğimiz hafta sonu Creative Arts Emmy Ödülleri’nde drama dizileri kategorisinden En İyi Konuk Kadın Oyuncu Storm Reid ve En İyi Konuk Erkek Oyuncu Nick Offerman başta olmak üzere 8 dalda ödül kazandı. Dizi önümüzdeki hafta düzenlenecek Primetime Emmy Ödülleri’nde En İyi Drama Dizisi, Başrol Erkek Oyuncu (Pascal) ve Başrol Kadın Oyuncu (Ramsey) dallarında da yarışacak. Yapım, IGN’in 2023’ün En İyi TV Programı dalında aday gösterildi ancak ödülün Succession sahibi oldu.

Dizinin Yaratıcılarının Ortak Açıklaması

Dizinin ortak yaratıcıları Craig Mazin ve Neil Druckmann, Dever’in kadroya katılmasından duydukları heyecanı ve merakı ifade ederek, kaynak öğedeki karakterlerin özünü yansıtan oyuncular bulmanın önemini vurguladılar. Dever’ın Unbelievable ve Dopesick gibi projelerdeki beğenilen performansları, rol için yeteneğini ve uygunluğunu kanıtlıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir