The Forest sistem gereksinimleri nedir, fiyatı nedir ve oyun itemleri nedir? Korku unsurlu hayatta kalma oyunu hakkında merak edilen soruların yanıtları burada!

The Forest sistem gereksinimleri nelerdir? Hayatta kalma temasını başarılı bir şekilde oynamak istiyorsanız hazırladığımız rehberdeki minimum ve önerilen gereksinimlere göz atmalısınız. Bu rehberimiz bilgisayarınızın doğru ürünü kolayca oynatıp oynatamayacağını anlamanıza yardımcı olacaktır.

Steam’de en çok oynanan oyunlar belli oldu

Endnight Games Ltd tarafından geliştirilen ve yayınlanan The Forest video oyunu, dört yıllık erken erişimden sonra 30 Nisan 2018’de piyasaya sürüldü. Piyasaya sürüldüğü dönemde oldukça popüler olan video oyunu bugün de aynı popülerliğini korumaya devam ediyor.

Sorunsuz çalışacak donanım bileşenlerine sahipseniz, “The Forest neyle ilgili?” diye merak ediyor olabilirsiniz. Bu yazımızda oyunun gereksinimler de dahil olmak üzere oyunla ilgili birçok soruyu yanıtladık.

The Forest sisteminin gereksinimleri nelerdir?

Çıktığı dönemde dünya çapında birçok oyuncu tarafından yüksek puanlar alan The Forest’ı düşük ayarlarda sorunsuz oynayabilmek için sisteminizin minimum gereksinimleri karşılaması gerekmektedir.

Önerilen sistem gereksinimleri, bilgisayarınızın yüksek ayarlarda video oyunlarını çalıştırmak için ihtiyaç duyduğu donanım bileşenlerini temsil eder. Bu yüzden işinizi yüksek kalitede grafiklerle yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız önerilen şartlara bir göz atmalısınız. Peki, dünya çapındaki birçok oyuncunun keyif aldığı video oyunu gereksinimleri nelerdir?

The Forest sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Dual-Core 2.4 GHz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GT
  • RAM: 4 GB
  • Depolama Alanı: 5 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 9

Birkaç yıl önce piyasaya sürülen video oyunlarını düşük ayarlarda oynayabilmeniz için bilgisayarınızda Intel Dual Core 2,4 GHz işlemci bulunmalıdır. Grafik kartı tarafında bir NVIDIA GeForce 8800GT gereklidir.

Minimum sistem gereksinimlerine göre oyunu sorunsuz oynamak için 4 GB RAM gerekmektedir. DirectX 9 gerektiren video oyunlarını yüklemek için 5 GB boş alan gerekir. Çoğu oyuncunun beğendiği yapım günümüz video oyunları düşünüldüğünde çok az kullanılabilir alan gerektiriyor. Bu, bilgisayarınızın depolama alanını boşaltma zahmetinden kurtarır. Bu şekilde bilgisayarınızda yüklü olan diğer oyunları kaldırmanız gerekmez.

Peki siz oyunu daha önce hiç oynadınız mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One reply on “The Forest sistem gereksinimleri”

  • ugur akgoz
    11 Temmuz 2022 at 12:34

    keşke:
    “NVIDIA GeForce 8800GT”şeklinde grafik kartı belirtirken,
    bu kartların kaç gb kapasiteli olduğunu da belirtseydiniz.
    teşekkürler.