İlk tanıtıldığından bu yana ses getiren THE FINALS oyunu yapılan açıklamaya göre 10 milyonu geride bıraktı.

Bu konuda firma tarafından yapılan açıklama şöyle oldu: “The Game Awards’ta sürpriz bir şekilde çıkışını gerçekleştiren, taktiksel çatışmaya dayalı ücretsiz takım oyunu THE FINALS, sadece birkaç hafta içerisinde 10 milyon oyuncuya ulaşarak FPS dünyasının yükselen yıldızı oldu.

THE FINALS, Sezon 1’in oyun içi etkinliği duyuruldu

THE FINALS, Sezon 1’in oyun içi etkinliği duyuruldu

Oyunun Baş Yapımcısı Rob Runesson, konu ile ilgili duygularını, “Oyuncu topluluğumuzun verdiği müthiş desteğe minnettarız ve büyük bir heyecan içerisindeyiz. Birkaç hafta içerisinde 10 milyon oyuncuya ulaşmayı hayal bile edemezdik. Oyun deneyimini sürekli geliştirip daha da zenginleştireceğiz ve topluluğumuzu yıllar boyunca şaşırtmaya devam edeceğiz.” şeklinde dile getirdi. Geçtiğimiz hafta THE FINALS, Sezon 1’in oyun içi etkinliğini Yeni Yıl kutlamaları sebebi ile duyurdu.

Bu etkinlikte, Monaco’nun karlı sokaklarında mücadele ederken bir yandan da birbirinden keyifli yılbaşı temalı kozmetik ödülleri keşfederek dünyanın eğlenceli oyun şovunda bol bol kargaşaya yol açma fırsatını kaçırmayın. Dahası, Yılbaşı Tatili Etkinliği tüm yayıncıların izleyicilerine eğlenceli hediyeler vermesine olanak sağlayan Twitch Dropları da içinde barındırıyor. Sezon 1, yeni yılda sürprizler ile dolu dizgin devam edecek.”

Hızla büyüyen THE FINALS’a Steam, Xbox Game Store ve PlayStation Store üzerinden ücretsiz olarak elde edilebiliyor. Oyunun bu kadar hızlı şekilde büyümesinin arkasında özellikle bu ücretsiz dağıtım yer alıyor. Bu sayede Türkiye’de de popülerliğini artıran oyun, dikkat çekmeyi sürdürecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir