Televizyonunuzu daha akıllı hale getirmek istiyorsanız piyasada satın alabileceğiniz en iyi Android TV Box önerilerine göz atın.

Televizyonlarda uygulamaların zenginliği, pek çok işlevin yapılmasını sağlıyor. Aynı uygulamaları televizyonunuzda kullanmak istediğinizde ise yardıma Android TV Box koşuyor. Küçük yapılarına rağmen işlevsel bir araç olan Android TV Box’lar televizyonlarda Android uygulamalarının kullanılmasını sağlıyor.

Android TV Box Nedir?

Android TV Box, televizyonunuzu akıllı bir cihaza dönüştüren küçük bir medya merkezidir. İşletim sistemi olarak Android’i kullanan bu cihazlar, internet üzerinden çeşitli içerikleri (filmler, diziler, oyunlar vb.) televizyonunuza getirme imkanı sunar. Google Play Store üzerinden uygulama indirebilir, YouTube, Netflix gibi platformlarda video izleyebilir veya sosyal medya hesaplarınızı yönetebilirsiniz.

İşte En İyi Android TV Box Önerileri

Android TV Box’ın popüler olmasının sebepleri arasında ilk olarak kullanım kolaylığı ön plana çıkar. Uzaktan kumanda veya akıllı telefonunuzla kolayca kontrol edebileceğiniz bu cihazlar uygulama konusundaki zenginliği sayesinde pek çok çalışmanızı destekler ve istediğiniz Android uygulamalarını televizyonlarınıza taşıyor.

Televizyonunuzu Şahlandıracak En İyi Android TV Box Önerileri

Xiaomi Mi Box S 4K

Android TV Box denilince belki de ilk akla gelen seçenek Xiaomi Mi Box S 4K gelmektedir. HDMI girişi sayesinde televizyonlara kolaylıkla bağlanabilen bu modelde, Xiaomi imzası olması ise hem kullanımda hem de performansta beklentileri karşılamaktadır.

Televizyonunuzu Şahlandıracak En İyi Android TV Box Önerileri

Botech Wzone 4K

Listenin ikinci sırasında ise Botech Wzone 4K yer alıyor. SD Kart desteği sayesinde depolama sorununun yaşanmayacağı cihazda, Google asistan yer alıyor. böylece yazı yazmaya bile gerek kalmadan sesli komutlar ile işlemler yapılabiliyor. 3 USB girişi ise cihazın artıları arasında.

Televizyonunuzu Şahlandıracak En İyi Android TV Box Önerileri

Next Start 4K

Sırada yer alan seçenek Next Start 4K. Bazı özellikleriyle ön plana çıkan bu modelde HDR10, Dolby Vision ve Dolby Atmos İle çok daha iyi bir deneyim elde edilebilir.

image 26

Homatics Box R 4K Plus

Hız konusundaki başarısı ile öne çıkan Homatics Box R 4K Plus, diğer rakiplerindeki 2 GB RAM’a karşılık 4 GB RAM sunuyor. Böylece çok daha hızlı bir şekilde işlemlerin yapılabildiği cihazda depolama alanı da 32 GB’a çıkarılmış durumda. Next Star modelinde olduğu gibi Homatics Box R 4K Plus’ta da Dolby Vision Atmos ve Dolby Audio ve Google Asistan desteği var.

image 27

Redline RED360 Nano 4K

Son dönemlerin popüler marka ve modellerinden olan Redline RED360 Nano 4K, Android TV Box için tercih edilebilecek bir seçenek. Ethernet girişi sayesinde kablolu bağlantının da yapılabildiği Redline modelinde bağlantı hızı da üst seviyeye çıkıyor.

image 28

Minix Mediabox 4K

Küçük yapısı ile dikkat çeken ancak çok iyi bir performans sergileyen Minix Mediabox 4K, HDR görüntüsü ile en iyi kalitede görüntülerin aktarılmasını sağlıyor. Türkiye’de özel kampanyalar ile adını duyuran Minix Mediabox 4K için bu kampanyaları da takip edebilirsiniz.

image 29

Alpsmart AS525-W2

Listenin son sırasında ise Alpsmart AS525-W2 yer alıyor. rakiplerinin 60 FPS değerine karşı üstün bir performans sergileyen cihaz 70 FPS’ye kadar çıkabiliyor. Android 11 ile Android deneyiminde de yenilikçi olan model, Android uygulamalarını kolayca çalıştırmanızı sağlıyor.

Listedeki modeller uluslararası pazarda en çok satan ve en iyi dönüşlerin alındığı modeller. Türkiye’den de bu modeller için sipariş verebilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir