Popüler mesajlaşma servislerinden birisi olan Telegram’ın geçtiğimiz haftalarda Premium versiyonu kullanıcılara sunulmuştu. Telegram Premium’un bazı kullanıcılara fiyat farklılığı gösterdiği ortaya çıktı. Bazı paylaşımlara göre Telegram’ın bu yeni abonelik hizmeti, bazı kullanıcılar tarafından tam 13.49 TL’ye satın alınabiliyor. Bir dönem WhatsApp’ın veri güvenliğinden ötürü kullanıcılarını hızla yükselten Telegram, yeni hizmetlerini geçtiğimiz haftalara duyurmuştu. Oldukça popüler olan Telegram, ücretli abonelik hizmetini kullanıcılarına sunmuştu. Bu Premium üyelik ile yüksek hızlı indirme, dosya yüklemelerde iyileştirmeler gibi birçok özellik ve ek avantaj ile Telegram Premium sunulmuştu.

Telegram Premium daha ucuza alınabilecek

20

Yapılan açıklamalar ile uygulamanın yeni bu özellikleri hem Android hem de iOS için farklı fiyatlandırmaya sahip olacaktı. Bu noktada Telegram Premium Android için 93.99 TL, iOS için ise 94.99 TL’lik bir fiyatlandırmaya sahipti. Ancak şimdi ise bu aboneliğin daha ucuza alınabileceği ortaya çıktı. Gelen yeni haberlere göre fiyatı oldukça yüksek olan Telegram Premium 94 TL yerine görselde de görebileceğiniz üzere 13.49 TL fiyata satın alınabiliyor. Bunun ortaya çıkışı ile beraber Telegram’ın yerel fiyatlandırmayı yakın zamanda sunacağı bekleniyor.

Henüz konu hakkında açıklama yapılmazken, 13.49 TL’lik fiyatın PC uygulamasında karşılaşıldığını belirtelim. Ancak Android ve iOS platformları için fiyatlandırmanın hala yüksek olduğunu ve yakın zamanda ise yerel fiyatlandırmanın mobil uygulamalar için de geçerli olması bekleniyor. Bakalım Telegram Premium beklenildiği gibi uygun fiyatla karşımıza gelecek mi göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir