Mobil cihazlarınızda hangi sosyal medya uygulamalarını bulundurmalısınız? Sizin için bu yazımızda telefonunuza mutlaka indirmeniz gereken sosyal medya uygulamalarını açıkladık.

Sosyal medya yasası kabul edildi

Birçok kullanıcı Mobil cihazlarda hangi uygulamalara bulacağına dair cevap bulamıyor. Evet, popüler uygulamalar herkesin cep telefonunda mevcut. Ancak popüler uygulamalar yanı sıra cep telefonunuzda bulunması gereken uygulamalar da var. Peki, telefonunuzda olması gereken en iyi sosyal medya uygulamaları hangileri? Gelin yakından bakalım.

Linkedln

İş arayanları ve verenlerin buluşma yeri Linkedln, dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Sadece iş hayatınızı değil tamamladığınız görevleri de paylaşabileceğiniz uygulama sosyal ağ olarak kullanılmasa da telefonlarda bulunabilen uygulamalar biridir.

Android için Linkedln indir

iOS için Linkedln indir

Snapchat

Snapchat milyonlarca kullanıcıya sahip ve arkadaşınıza her gün bir hikaye göndermezseniz emojilerinizin kaybolacağı devasa bir uygulama.

Android için Snapchat indir

iOS için Snapchat indir

Pinterest

Beğendiğiniz görselleri takipçilerinizle paylaşabileceğiniz Pinterest, aynı zamanda en çok kullanılan sosyal paylaşım uygulamasıdır. Ayrıca birçok ev tasarımını arasından seçim yapabilir ve evinize uygulayabilirsiniz. Web’de beğendiğiniz şeyleri kolayca Pinterest panolarınıza sabitleyebilir ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Android için Pinterest indir

iOS için Pinterest indir

Reddit

Reddit, internet üzerindeki haber ve olabilecek şeylerin ilk paylaşıldığı yerlerden biridir. Reddit’te paylaşılan birçok gönderi diğer sosyal ağlarda haber oluyor.

iOS için Reddit indir

Android için Reddit indir

TikTok

Elbette birçok insan, hatta milyonlarca insan TikTok uygulamasının gerçek olduğunu inanıyor. Bu kısım doğru olsa da TikTok aslında siz ne isterseniz onu gösteriyor. Bilim ve sanat gibi kategorileri seçerseniz Çok sayıda harika içeriğe erişebilirsiniz.

iOS için TikTok indir

Android için TikTok indir

Telegram

WhatsApp’ın en büyük rakiplerinden biri olan Telegram, bir sosyal ağ uygulaması değil. Ancak günümüzde telefonunuzda olması gereken uygulamalar biridir ve çoğunlukla insanlar arasında dosya paylaşmak için kullanılır.

iOS için Telegram indir

Android için Telegram indir

Peki sizin telefonunuzda hangi sosyal medya uygulamaları var? En çok hangi uygulamayı tercih ediyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir