Heyecanla beklenen Tekken 8, birkaç ay önce heyecan verici bir fragmanla duyurusunu yapmıştı. Bandai Namco, uzun zamandır heyecanla beklenen dövüş oyununu gelecek yıl çıkabileceğinin sinyallerini verdi. 

Geliştirici şirketin kısa bir süre önce düzenlediği yatırımcı toplantısı kapsamında ortaya çıkan soru ve cevapların bulunduğu bir belge yayınlandı. Japon merkezli geliştirici şirketin son finansal raporu, dövüş oyunu Tekken 8’in gelecek yıl içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulabilir. Şirket tarafından yayınlanan belgede Elden Ring satışlarıyla ilgili bazı veriler aktardı ve aynı zamanda Tekken 8’in çıkış takviminden söz etti:

2023 mali yılında, oyuncuların oyunlardan daha uzun süre ve daha derinlemesine keyif almalarını sağlayacak bir dizi önemli oyun çıkarmayı planlıyoruz. Tekken 8’i de 2023 veya sonrasında piyasaya sürme hedefiyle geliştiriyoruz.”

Tekken 8, 2023’de gelebilir

Yaşanan gelişmeler kapsamında Tekken 8 adlı dövüş oyununun önümüzdeki yıl kullanıcıların beğenisine sunulma ihtimali oldukça yüksek gözüküyor. Ancak konuyla ilgili yapılan açıklamalara göre çıkışın daha sonra olabileceğini akıllara getiriyor. Öyle ki bu noktada geliştirici şirket Bandai Namco dahi oyunun ne zaman çıkacağını bilmiyor. Tekken 7’yi hatırlamak gerekirse oyun, 2014 yılında duyurulmuş ve bir yıl sonra 2015’te atari salonlarına ve ardından ise konsollara getirilmişti. Bu anlamda Bandai Namco’nun Tekken 8’i sunması için biraz daha zaman var gibi gözüküyor. Konuyla ilgili elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır.

Kasım’ın ikinci yarısında Game Pass’e eklenecek oyunlar

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir