TECNO şirketi, Dünya Kadınlar Günü öncesinde Türkiye’de kadının gücünü vurguladığı yeni bir  marka filmini paylaştı.

TECNO, Türk kadınlarının gücüne, dayanıklılığına ve etkisine bir övgü olması adına bugün 6 dakika süren ‘Don’t Stop Loving’ (sevmekten vazgeçme) adlı marka filmini tanıtımını tüm kanallardan yayınladı.

TECNO şirketi, Dünya Kadınlar Günü öncesinde Türkiye'de kadının gücünü vurguladığı yeni bir  marka filmini paylaştı.

Dünya Kadınlar Günü ile aynı zamanda Türkiye’de yayınlanmış olan sinematik ’sevmekten vazgeçme’ kısa filmi, 3 Türk kadınının güçlü yolculuğuna odaklanmasını anlatıyor. Filmde, kadınların toplumda zorluklar karşısında sergiledikleri hayat tutkularını ve dayanıklılıkları ele alındığını görüyoruz. 

TECNO şirketi, Dünya Kadınlar Günü öncesinde Türkiye'de kadının gücünü vurguladığı yeni bir  marka filmini paylaştı.

TECNO CMO’su olan Laury Bai,“ ‘Don’t Stop Loving’ (sevmekten vazgeçme) adlı kısa filmini, TECNO şirketinin Türk tüketicilerle anlamlı bağlar kurmayı ve aynı zamanda Türk toplumundaki değişen trendlere derinlemesine hakim olma taahhüdünü yansıtıyor. Kadınların kamusal yaşam alanının çeşitli yerlerinde artmakta olan katılımı ve karar alma süreçlerindeki yine artan etkileri gibi toplumda yeni trendlere dair derinlemesine iç görülerle, TECNO kadınların gücünü vurgulamakta ve onların toplumsal gelişmeyi ve değerleri şekillendirmedeki kilit rolünü öne çıkarmaktadır.” sözlerini sarf etti.

Tecno, “Kadınların Vazgeçmemeleri İçin Uğraşacağız”

TECNO şirketi ayrıca Türkiye’ye özel olarak hazırlanmış tüketici etkinlikleri ile ‘Dünya Kadınlar Günü’’nü kutlayacağını açıkladı.Marka, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde saha etkinliği başlatarak seçilmiş teknoloji mağazalarında kadınlara kırmızı güller dağıtmayı planlıyor. Kampanya kapsamında sosyal medya kullanıcıları da ‘#Don’tStopLoving’ hashtagini kullanarak online etkinliğine katılmaları için davet edilecek.  Kadınlara cesaret ve sevgi ile ilgili kendi hikayelerini paylaşma fırsatı vereceklerini belirttiler.

TECNO şirketi, Dünya Kadınlar Günü öncesinde Türkiye'de kadının gücünü vurguladığı yeni bir  marka filmini paylaştı.

TECNO’nun Türkiye’deki ‘Don’t Stop Loving’ marka filmi, markasının ‘Hiçbir Şeyde Durma’  yaklaşımının bir uzantısını aynı zamanda temsil etmeyi amaçlıyor.  İlerlemeyi ve  Yeniliği destekleyen bir güç olarak TECNO, pozitif bir değişimi teşvik etmeyi, herkes için daha parlak bir gelecek şekillendirilerek yetkilendirmeyi ve kapsayıcılığı savunmaya devam ettiklerinin altını çiziyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir