Küresel TV teknolojileri sektörünün lider oyuncularından TCL, İngiltere’nin yerli kulubü Arsenal ile iş birliği imzalayarak Arsenal’in resmi tüketici elektroniği partneri oldu. TCL, imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla birlikte taraftarları futbol tutkusu etrafında bir araya getirecek bir çok özel aktiviteyle taraftarların karşısına çıkacak.

TCL Electronics Arsenal ile iş birliği imzaladı
TCL Electronics Arsenal ile iş birliği imzaladı

Bilkom güvencesiyle en yenilikçi ürünlerini Türk kullanıcılarla buluşturan TCL, ünlü İngiliz futbol klübü Arsenal ile iş birliği imzaladığını duyurdu. İş birliği sayesinde TCL, Arsenal’in İngiltere, Orta Doğu ve Afrika’daki geniş taraftar kitlesi ile daha çok etkileşime girmeyi planlıyor. TCL kulübün bu civardaki Resmi Tüketici Elektroniği Partneri olarak son dönemdeki yatırımlarını hızlandırdığı spor alanındaki faaliyetlerini genişletme imkanına sahip olacak.

TCL, Arsenal taraftarlarına özel fırsatlar planlıyor

TCL, Arsenal taraftarları için yapacağı özel içeriklerin yanı sıra yenilikçi televizyon modellerinde heyecan verici imkanlar sağlayacak. Taraftarlar, Arsenal’in lisanslı hediyelik ürünlerini kazanmak için oyunlara ve yarışmalara katılabilecek. Ayrıca TCL müşterilerini Emirates Stadyumu’nda canlı maç izleme ve Arsenal’in güncel kadrosundaki mevcut oyuncularla buluşmaya davet edecek.

TCL Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Sunny Yang, “Dünyanın en prestijli futbol kulüplerinden biri olan Arsenal Futbol Kulübü ile iş birliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ortaklık, yenilikçi ve yüksek kaliteli ürünlerimizi Arsenal’in tutkulu ve sadık taraftar kitlesiyle buluşturmamızı sağlayacak. TCL’in ilerleme, pozitiflik ve ilham gibi değerleri Arsenal’inkilerle örtüşüyor. Bu büyük ile kulüp işe dünyanın dört bir yanındaki taraftarlarının futbola duydukları sevgiye katkıda bulunmak için birlikte çalışacak olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Arsenal CCO’su Juliet Slot ise şu açıklamaları yaptı: “TCL ile yaptığımız iş birliğinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bu ortaklık hem Arsenal hem de TCL için taraftarlarımızla etkileşim kurmak adına heyecan verici bir fırsat sunuyor. Bölgedeki taraftarlarımıza en iyi izleme deneyimini sunmak için TCL ile daha yakın çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Teknoloji ve sporun heyecan verici birlikteliği

TCL, televizyonların dünyanın dört bir tarafındaki insanları ekrandaki eylemin içine çekerek insanlara bağlanma ve ilham verme konusunda benzersiz bir yeteneğe sahip olduğunu düşünüyor. TLC aynı zamanda vizyonu için bu görüşü benimsiyor. 98 inç’e varan MiniLED ve QLED ekran teknolojisine sahip XL ekran yelpazesiyle TLC, tüm dünyada en heyecan verici içerikler arasında bulunan canlı spor etkinliklerinde taraftarların aksiyonu an be an takip etmeleri ve saha kenarındaymış gibi hissettikleri bir deneyim sağlıyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir