Tansiyon ölçme özelliğine sahip olan Huawei Watch D adlı akıllı saat modeli resmi olarak tanıtıldı. Model son derece gelişmiş seçeneğe sahiptir. 

Giyilebilir teknoloji ürünlerinden Huawei Watch D akıllı saat söz verildiği üzere 23 Aralık etkinliği ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Yapı itibariyle biraz kalın bir çerçeveye sahip olan ve yuvarlak gövde yapısı ile dikkat çeken Huawei Watch D, esas teknik alt yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Öyle ki cihaz kan basıncını belirlemek konusunda son derece usta bir performans sergiliyor. Sınıf 2 sağlık cihazı sertifikasına sahip olduğu (Çin’den alınmış) aktarılan ürün, tansiyon ölçme sürecinde sadece gövde olarak değil aynı zamanda özel kayış kısmını da aktif olarak kullanmayı tercih etmiştir. 

22 6

Huawei Watch D’nin kayışının içerisinde “hava yastığı” olarak belirlenen çıkarılabilir bir alan yer alıyor. Konuyla ilgili olarak daha önce yapılan sızıntılarda yer alan hava yastığı, gerçek tansiyon ölçme aleti gibi bileği sıkarak tansiyon ölçme işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor. Kan basıncını olabilecek en iyi şekilde öğrenmek konusunda kayış kısmından bilek kalınlık ölçümü sunan ve buna göre ise farklı boyutlarda hava yastıkları tercih edilmesi gereken ürün, yan kısmında iki farklı fiziksel butona sahiptir. 

Vivo S12 serisi resmi olarak tanıtıldı

32 MB RAM’e 4 GB dahili depolama alanına sahip olan Huawei Watch D, Bluetooth kulaklıklarla bağlantı kurabilir ve aynı zamanda iki farklı renk seçeneği ile elde edilebilir. Su geçirmeyen ve normal nabız yanı sıra EKG ölçümü de yapma özelliğine sahip olan bu ürün, firmanın belirttiği üzere normal kullanımda 7 günlük bir pil ömrü getiriyor. Cihazda,  70 farklı sporun yer aldığı ve aynı zamanda her biri için de kayıtlar tutulduğu bir alt yapıya sahiptir. 

21

Huawei Watch D akıllı saat iddialı özellikler ile gelmeye hazırlanıyor

Tam olarak ise siyah ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan Huawei Watch D, yurt dışında 470 dolara satışa sunulacağı belirlendi. Ürünün ilerleyen zamanlarda Türkiye’de satılması şu an için kesin değil ancak satılması da son derece olası bir durum olarak görülüyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir