Huawei’nin tescilli işletim sistemi HarmonyOS 3, 27 Temmuz’da tanıtılacak. Ancak tanıtım öncesinde resmi olarak bazı özellikler duyuruldu.

Huawei’nin ABD ile yaşadığı sorunlar sonrasında geliştirmeye başladığı HarmonyOS, kısa sürede Huawei cihazlarında kullanılmaya başlandı. İşletim sisteminin 3. sürümü için geri sayıma geçen Huawei, önce tanıtım tarihini sonra da öne çıkan bazı özellikleri paylaştı.

HarmonyOS 3 ne zaman çıkacak?

harmonyos 3 ne zaman çıkacak sorusu yanıtlandı.
harmonyos 3 ne zaman çıkacak sorusu yanıtlandı.

Yapılan resmi açıklamalara göre HarmonyOS 3 27 Temmuz’da yapılacak özel lansmanda görücüye çıkarılacak. Tanıtım itibariyle güncelleme tarihlerinin ve desteklenecek cihazların da paylaşılması bekleniyor. Ancak tanıtım öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Yetkili bir Huawei temsilcisi, Weibo üzerinden yaptığı paylaşımlarla HarmonyOS 3’te yer alacak tasarım yeniliklerine yer verdi. Huawei BG CEO’su Richard Yu tarafından yapılan paylaşımlarda HarmonyOS 3’te yer alacak yenilikler açık şekilde gösterildi.

tanitim oncesi harmonyos 3 tasarim yenilikleri duyuruldu

HarmonyOS 3’te neler olacak?

Harmonyos 3 alacak telefonlar da netleşecek.
Harmonyos 3 alacak telefonlar da netleşecek.

HarmonyOS 3’te akıllı klasörler, evrensel kart sistemi gibi önemli yenilikler yer alacak. Evrensel kart özelliği kapsamında kartların birleştirilmesi, saklanması ve güvenli bir şekilde tutulması mümkün olacak. HarmonyOS 3 ile kullanıcıların masaüstü klasörlerindeki boyutları da ayarlayabilecek.

HarmonyOS 3 alacak telefonlar

HarmonyOS 3 alacak telefonlar için henüz resmi listeler paylaşılmadı. Tanıtım sonrasında yeni sistemi alacak tüm telefonlar da belli olacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir